In 2020 is er door Vihta Welness een nieuwe zonnebank geplaatst in onze zonnestudio bij Kreatief, Kapsalon, Beauty, Sun. Wij zijn uitermate tevreden over de zonnebank en de begeleiding, kennis en know-how van de heren. Toppers.
Heel erg veel dank.. Mooie woorden. Zoals al eerder gezegd; bedankt voor jullie vertrouwen in ons bedrijf.
prachtige sauna's geleverd en geplaatst. voor vele mensen uren genieten!
De sauna werd relatief snel geleverd als je kijkt naar de algemene leverproblemen. Mooi op maat in huis geplaatst. Inmiddels Vihta ook aanbevolen bij een vriend ivm snelle levering en kwaliteit.
Altijd correct en netjes werk.
Gewoon top
Sehr guter Service
Leuke installateurs die heel vriendelijk waren. Prima service en mooi produkt.
Voorlichting vooraf: een dikke tien. De barrelsauna is binnen een dag in elkaar gezet, netjes en vakkundig. En een topkwaliteit! Zelfs de kleinste stuk afval is meegenomen. Wij zijn zo tevreden dat wij nu een jacuzzi hebben besteld. Het team van Vihta Wellness is echt een team, dat merk je aan alles.
Beste Ron en Astrid, Bedankt voor de mooie woorden Het is erg fijn u als klant en vriend te mogen begroeten. Durk, Ritske en Hans
Via de amateuristische webshop een vacuumpomp besteld en de verkeerde geleverd gekregen, na kontakt op te nemen krijg je geen gehoor of word je aan de telefoon uitgescholden, Tevens tellen ze teveel verzendkosten komt niet overeen met de werkelijke kosten van post.nl.
Geachte heer Reuver, Bedankt voor uw review. Jammer dat u niet tevreden bent met het product . U heeft echter exact gekregen wat u heeft besteld. Dat wij niet van ons laten horen of dat wij iemand uitschelden aan de telefoon is ons onbekend. Klachten zijn er om opgelost te worden. We hadden u graag verder geholpen. Dat ons verzend tarief hoger is dan de kosten van Post Nl dat kunnen we bevestigen. In ons verzendtarief zit namelijk ook een stukje overhead kosten zoals verpakken, afhandelen en fysiek verzenden. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met het door u bestelde product.
snelle nette service op maat erg blij mee
Al meer dan 25 jaar klant bij Vihta Wellness. Zeer goede kennis van zaken met betrekking tot zwembad of sauna en spa baden. Altijd geweldige service van Hans en Durk. Zeer behulpzaam als je er zelf even niet uitkomt!
duidelijk en correct. correcte opvolging van zaken.
Eigen sauna gebouwd. Tijdens bouwproces diverse keren contact gehad over hoe een en ander het beste kon worden opgelost. Erg tevreden over persoonlijke aandacht hiervoor. Klachten over materiaal werden in redelijkheid opgelost al had ik hierin wel iets meer verwacht. Het is niet het goedkoopste bedrijf maar zeker wel een om aan te raden en zaken mee te doen!
Wij zijn super blij met onze nieuwe Jacuzzi,ook de levering en installatie hiervan ging op een heel plezierige manier. Wij zijn goed voorgelicht over het gebruik en onderhouden vd Jacuzzi,ook niet onbelangrijk. In een woord zeer tevreden over het bedrijf Vitha Wellness.
Heer erg bedankt voor deze prachtige review. Het is voor ons een absolute eer om jullie als klant te mogen hebben.
Goede service, prachtige sauna en zonnebank. Niets dan alleen maar lof.
Bedankt Trees en Mark; Altijd prettig om met jullie te mogen samenwerken. #dankuwel
Met Vihta werk ik al een paar jaar op een plezierige manier samen. Ze maken mooie producten en als er iets is lossen ze het ook adequaat op!
Bedankt heer de Haan. Altijd nog bijzonder onze samenwerking. Wij voelen ons gewaardeerd en onderdeel van het Kontour Team. Is jullie klant tevreden met zijn Wellness dan zijn wij ook (pas) tevreden.
Ritske en Robin hebben prachtig werk geleverd. De service is voortreffelijk en bij vragen werden we uitstekend geholpen. Bedankt Hans, Durk, Ritske en Robin
Super relaxte ontvangst, voldoende informatie! Super tevreden!
Het was ons een eer u als klant te mogen ontvangen
Dit alles blijkt uit onze aanschaffen van 2 spa's en 2 sauna's. 2 maal een nieuwe topcuver voor de spa gekregen i.v.m. productie fout, zonder gezeur.
IK wil u hartelijk danken voor deze pracht beoordeling. Wederzijds geweldig contact!
Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben.
het nieuwe bad valt een beetje tegen
Klantvriendelijk, enthousiast en meedenkend!