Warm, hartelijk en denken met je mee

Verschillende uitvaartcentra benaderd en bij uitvaart 24 kreeg ik direct een goed gevoel. Mijn gevoel bleek te kloppen. We hadden het niet beter kunnen doen voor het afscheid van mijn vader

Perfecte uitvaart

Hele goede ervaring met zeer kundige en vriendelijke mensen , ik kan uitvaart 24 dan ook aan iedereen aanbevelen . Ook hele goede en keurige nazorg . Geen enkele op of aanmerkingen.

Alles perfect geregeld

Tot in de puntjes top

Heel geruststellend

Alle wensen van onze kant en mogelijkheden van u kant werden uitgebreid en rustig besproken en evt nog op de mail gezet. Ook de ruimte die u bood was keurig verzorgd en warm. Mijn vader lag er keurig netjes bij. Ondanks dat de locatie zich op een industrieterrein bevindt merk je daar eenmaal binnen niets van. Dank jullie wel voor alle goede zorgen!

• Bereikbaarheid

Alles was prima verzorgd.

Goede ervaring, kan het andere aanbevelen.

• Bereikbaarheid

Echt overal aan gedacht en heerlijk informeel

Van dag 1 begin to de laatste dag werd er goed meegedacht en alles er aan gedaan om het ons zo goed mogelijk te maken

Heel erg tevreden met de dienstverlening van Uitvaart24

Vlot, accuraat met veel persoonlijke aandacht voor nabestaanden en niet onbelangrijk een goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijk aanbod van de te leveren diensten, wat het maken van keuzes, in een moeilijke periode, niet moeilijker maakt dan het al is. Zeer prettig contact en ondersteuning.

Zeer goed!

Meerdere malen contact gehad en altijd heel vriendelijk en heel behulpzaam te woord gestaan.

• Bereikbaarheid

Uiterst correcte en waardige uitvaart zonder poespas, geheel naar wens.

Een uiterst correcte en waardige uitvaart zonder poespas, geheel naar wens van de overledene en de familie. Adequate en duidelijke communicatie zowel telefonisch als per mail. De verwachtingen zijn feitelijk overtroffen (zeer snelle service/ telefoontje over een kwartiertje vertraging ivm verkeersdrukte/ witte roos op de kist). Hulde!

Respectvol en integer

Wij hebben de begeleiding na het overlijden van onze buurman als respectvol en integer ervaren. De communicatie telefonisch en per e-mail was duidelijk en gaf aan de kosten uitvaart en bijkomende kosten. Officiële uittreksel overlijdensakte binnen een week toegezonden en in pdf kopie akte van overlijden binnen 3 dagen na overlijden. De uitvaarleider een gedegen vakman gaf de overledene met de dragers een waardig teraardebestelling.

Alles goed geregeld

Alles netjes geregeld. Duidelijke website. Niet te duur.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Prettig en Gert-Jan nam de tijd voor ons

Gert-Jan is een vriendelijke man en heeft ons goed begeleid. In het kennismakingsgesprek nam hij ook de tijd, erg fijn. De uitvaart van onze geliefde moeder is naar tevredenheid verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld, DANK ! Opmerking: Wij hadden het prettig gevonden als hij ons na de uitvaart nog eens had gebeld. Maar dat is voor een ander misschien niet nodig. Dit zou je vooraf kunnen bespreken.

een waardig afscheid

We hadden een sfeervolle familiekamer en hebben op een waardige manier afscheid kunnen nemen. De medewerkers van Uitvaart 24 waren vriendelijk, respectvol en kwamen de afspraken na. Bedankt voor de ondersteuning in deze voor ons moeilijke periode. Namens de familie, Josee

• Bereikbaarheid

Fijne begeleiding in een moeilijke hectische tijd

De begeleiding door Anneke van Uitvaart24 was goed geregeld. Wij hebben zelfs de dienst via een online tool in elkaar gezet. Maar Anneke deed nog wel een laatste check op alles. We hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. Dank!

• Bereikbaarheid

Wat mooi hoe jullie te werk gaan met zoveel respect ik kan niet beschrijven geweldig

Alles prima geregeld

Alles is geregeld zoals wij het wilden keurig verzorgd allemaal.

Keurig verzorgde uitvaat

Gekozen voor de goedkoopste uitvaart. Maar een waardig afscheid van mijn vader/ schoonvader.

Uitstekend geregeld

Duidelijk en toe de piont. Vriendelijke mensen die je willen bijstaan in het verdriet.

Fijn en warm

Wij vonden de gehele begeleiding rondom het afscheid van mijn vader een fijne en warme ervaring. Het is met veel respect voor de overledene en de familie gegaan. Onze dank hiervoor.

geweldig

ik ben heel goed begeleid door Corinne en ook door de andere mensen en Tom was ook geweldig heb absoluut geen klagen gehad en Corinne was een echte schat voor ons allemaal bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie inzet en begeleiding vr.groet Eppie Demmers

Alles naar verlopen

Alles is netjes met tevredenheid verlopen .

• Bereikbaarheid

Alles was prima geregeld en het contact was prettig

Het regelen van de crematie van onze tante werd zeer goed geregeld door uitvaart24. Communicatie verliep zeer goed en de medewerkers waren zeer vriendelijk. Namens de familie wil ik jullie bedanken voor jullie ondersteuning.

Respectvol

Tijdens een zware periode door het verlies van mijn moeder waren er helaas zaken als een uitvaart die geregeld moet worden. Ik vond het lastig om dit allemaal tijdens dit rouwproces te doen. Maar door de laagdrempeligheid en het begrip van het personeel is dit heel goed gegaan. Ook degene die de uitvaart voor ons heeft verzorgd sprak hele mooie woorden, en had een mooie draai eraan die wij als gezin voor altijd mee zullen nemen,

in een woord prima

Alles was goed geregeld en het is precies gegaan zoals we het wensten. Bij deze nogmaals mijn dank. met vriendelijke groet. Ria Visser Ossebaar

• Bereikbaarheid

zeer prettige, empatische en professionele begeleiding

Onze vader wilde eigenlijk thuis sterven, maar is uiteindelijk in een Hospice overleden. We hebben hem vanuit de Hospice laten overbrengen naar huis. Een tweetal medewerkers van uitvaart24 deden de verzorging en het opbaren in overleg en zeer respectvol. De coordinatie en communicatie vanuit het kantoor verliep ook goed en zorgvuldig. Uitstaande acties werden keurig opgevolgd door uitvaart24. Petje af voor het team en de begeleiding. Wat we ook als zeer prettig ervaarden was de bevestiging van alle afspraken via email. Een horloge dat we waren vergeten af te doen werd dezelfde dag nog terugbezorgd. Onze ervaring met uitvaart24 is zeer positief. Nogmaals onze hartelijke dank voor uw steun en de uitvoering van de uitvaart.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.