Niks op aan te merken

het was helemaal correct

Wat een service en goede adviezen

Wat een service en goede adviezen

Super!

Prettig ervaren. Vriendelijk en aardige arts.

Erg blij mee

Op tijd, vriendelijk, adequaat, rustig en snel. We zijn erg tevreden, heel fijn om in je eigen huis je vaccinaties te kunnen krijgen, zeker ook voor mensen met prikangst.

gemak van iedereen in 1 keer klaar

Prettige ervaring met de arts. Goede uitleg en tijd voor alles. Enige vervelende enigszins is dat er een tijdsblok is van 2 uur waarin de arts kan komen.

Prima Service

Historie vaccinaties en evt huidige medicatie worden nauwkeurig overwogen voordat de nieuwe vaccinatie wordt gegeven! Dit geeft veel vertrouwen

Service gericht

Informatie was duidelijk

Uitstekende service, deskundige arts

Voor de derde keer Thuisvaccinatie gekozen voor onze reisvaccinaties. Een afspraak maken op korte termijn was een peulenschil, ze stellen vooraf alleen relevante vragen, arts was keurig op tijd, nam de tijd, was deskundig en vriendelijk. Van harte aanbevolen!

Service aan huis was uitstekend. goed uitleg.

Perfect!

Super fijn dat de artsen, waren er in dit geval 2 omdat ze een dag per jaar met elkaar meekijken, bij ons thuis kwamen. De kindjes waren daarom in hun vertrouwde omgeving en ook werd alles goed uitgelegd.

Prima!

Het ging snel en prima.

Vriendelijk, uitgebreid en super meegedacht!

Wij wilden laat minute nog een extra vaccinatie voor ons andere kind. Dit kon gelukkig gewoon en er werd super meegedacht. Wederom erg tevreden!

De medewerker van uw dienst was vriendelijk en verstrekte informatie.Ik ben goed geholpen.

Alles goed geregeld, komen afspraken na, zijn vriendelijk en geven goede adviezen.

prima geregeld en een goede uitleg.

prettig gesprek er werd voldoende tijd genomen voor uitleg en een vervolg afspraak ingepland voor een tweede vaccinatie DTP aangeraden gezien mijn leeftijd al met al een prettige ervaring met thuisvaccinaties . ik kan het iedereen aanbevelen .

Heel prettig

Fijn voor het hele gezin dat het in één keer kan in de eigen vertrouwde thuissituatie. Afspraken kunnen op korte termijn al worden ingepland en een hele vriendelijke, hartelijke arts die aan huis kwam!

Alles klopt.

Afspraak makkelijk, vaccinatie duidelijkheid. Uitleg buitenlandse bepalingen en risico’s. Deskundig.

Heel goed

Mooi op tijd. Hele aardige arts en goede info!

Te lang wachten

Tijdsblok was 12.00 tot 16.00. Nadere tijdsinschatting was 14.00 - 16.00. De arts kwam om 16.10. Bleek dat wij de eersten in zijn dienst waren. Ik snap niet dat dat dan niet eerder bekend is. Verder was het consult helemaal prima.

Fijne kundige artsen

Duidelijke informatie voorziening. Één punt voor verbetering, website mag vriendelijker. Er is geen makkelijke manier om in te loggen, moet via afspraak maken. Ik zou graag met een knop inloggen op mijn-thuisvaccinatie. Én als ik op mijn pagina ben, wil ik ook makkelijk switchen naar de algemene site.

Erg goed!

Aardige vrouw die ons vaccineerde. DUidelijke uitleg en snel klaar. Zou het zeker aanbevelen. Vooral handig voor mensen die niet doordeweeks tussen 8-5 kunnen.

Prima!

Snel geregeld, goede uitleg, deskundig en heel handig dat je zelf thuis kunt blijven. Ook fijn dat je via de mail en sms op de hoogte gehouden wordt van de geschatte aankomsttijd.

Zeer vriendelijke arts. Fijne advies gehad. Mijn dochter van 3 jaar was helemaal verliefd op de dr en na de vaccinaties wil ze nog steeds met hem trouwen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp