Fijne en behulpzaam personeel. Denken goed mee, werken vooruit om snel te kunnen werken en eerste 3d schetsen te laten zien. Open en eerlijke communicatie. Duidelijk over levering en aflevering. Heel blij met het eindresultaat!
Beste Akker, wat een geweldige beoordeling; bedankt! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst met de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Deskundig en meedenkend. Goede service, veel geduld, er is heel veel mogelijk op elk vlak. Wij zijn super tevreden over primo keukens Hardenberg
Beste Gerrit en Carla, wat een leuke en geweldige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg.
Primo Hardenberg fijne mensen, en goed geregeld.
Beste M. Zwiep, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling namens het team van Primo Keukens Hardenberg.
De verkoper had een goed luisterend oor
Beste Gezinus, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank namens het team van Primo Keukens Hardenberg.
Top service
Beste Robin, wat een top beoordeling; hartelijk dank daarvoor namens het team van Primo Keukens Emmen.
Prima keuken en goede communicatie
Beste Jan annie, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We wensen jullie ook via deze weg heel veel plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg.
Het hele traject van ontwerpen tot en met het leveren is goed gegaan. Altijd klaar om nog even te helpen en ons te woord te staan. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!!
Beste Victor, wat een mooie beoordeling; hartelijk dank! Heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
goed behandelt
Beste Jantinus, bedankt voor de mooie beoordeling namens het team van Primo Keukens Meppel.
Mooie keuken, apparaten moeten we aan wennen
Beste Piet, Namens het team van Primo Keukens Dronten; bedankt! Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst.
Wij zijn zeer tevreden over de service van Primo keukens. Vriendelijke medewerkers die een eerlijk advies geven. Ze komen hun afspraken na en ze zijn goed bereikbaar. Wij zullen Primo keukens zeker aanbevelen!
Beste Nicole, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Meppel.
Primo keukens aanbevolen van een vriend. Prijs - Kwaliteit: veel goedkoper dan elders, terwijl de kwaliteit exact hetzelfde is. (Duits hè) Prettige mensen om uit te zoeken wat je wilt. Ze nemen de tijd voor je. Levertijden wordt aangehouden! Erg belangrijk. Tijdens het vervoeren was er wat beschadiging gekomen op 1 van de kastjes. Das pech, maar een nieuwe was al onderweg. Zonder extra kosten. Ik beveel Primokeukens aan! Ga maar eens langs in de winkel. Dan zie je het zelf.
Beste Thomas, wat een prachtige en uitgebreide beoordeling, hartelijk dank! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de geweldige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Goed en geen gezeur met de prijs en montage goed. De afvoer was kapot, maar de monteur had een loodgieter daarvoor geregeld
Beste Sjoerd, Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Super goed geholpen in de winkel door Randell bij primo Emmen en wat een toplevering. Op tijd en alles klopte.
Beste Mariska, bedankt voor de uitgebreide beoordeling. Heel veel kookplezier gewenst namens het team van Primo Keukens Emmen.
wij zijn zeer tevreden over Harry die ons de keuken verkocht heeft
Beste Mary, hartelijk dan voor deze prachtige beoordeling. Wij wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Tweede keer een keuken gekocht. Prijs kwaliteit en vooral de soepele houding van de verkopen spreekt ons erg aan.
Beste Mark, hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling en heel veel kookplezier in de prachtige nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Meppel.
Wij zijn zeer goed geholpen, zowel qua aanschaf nieuwe keuken, maar ook de levering/bezorging was zeer goed geregeld.
Beste Harry, wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie ook heel veel kookplezier toe via deze weg. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
prettige samenwerking
Beste Bertus, namens het team van Primo Keukens Hardenberg hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling.
Zie boven, alleen jammer dat het niet de complete werkzaamheden bevat en dus niet de klant volledig ontzorgd.
Beste Albert, hartelijk dank voor de mooie beoordeling en heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst namens het team van Primo Keukens Hardenberg.
duidelijke uitleg ,voor en nadelen genoemd,gaf een vertrouwd indruk.
Beste, hartelijk dank voor de mooie beoordeling namens het team van Primo Keukens Kampen.
Wij zijn goed geholpen door Tijn goed advies.
Beste Martijn, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen.
Snel geholpen met de keuken, we kwamen snel op een goed ontwerp die perfect in de ruimte past. Achteraf nog een keer de opstelling en de fronten iets laten aanpassen, en daar werd niet moeilijk over gedaan. De keuken werd erg netjes geleverd zonder beschadigingen. En dat allemaal voor een erg voordelige prijs, uitstekende prijs kwaliteit verhouding bij Primo.
Beste Fatmir, Hartelijk dank voor deze uitgebreide review. Heel veel kookplezier in de prachtige nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Kampen.
In de winkel werd ik direct goed geholpen door twee vriendelijke medewerksters. Er werd meegedacht en mijn eigen ideeën werden werkelijkheid. De keuken is precies zo geworden als ik in mijn hoofd had. Er zat een kleine beschadiging op het blad, maar ook dat wordt goed afgehandeld.
Beste Marlynn, wow, wat een geweldige beoordeling; bedankt! We wensen je heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Heel goed geholpen, van tekening tot montage en top service ook na de tijd! Korte lijnen, alles wordt geregeld tot alles naar wens is. Fijne mensen!
Beste Carolien, wat een mooie beoordeling, dank je wel! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
komen afspraken na en zorgen ervoor dat order goed verloopt.
Beste A.J., hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Heel veel kookplezier in de nieuwe droomkeuken gewenst! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden.
Voor ons de eerste keer een nieuwe keuken, gekocht bij jullie. Tijn heeft ons zeer goed geholpen. Wij waren zeer tevreden. Top gedaan tijn. Ook de levering van de keuken was zeer goed geregeld. Ook de beide mannen die de keuken bij ons afgeleverd hebben, die gingen zeer netjes tewerk. ons dank hiervoor. Vriendelijke groetjes fam hollander
Beste Harry, Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.