Kundig, denken mee en komen afspraken na.

Alleen maar lof over Primo Keukens. Ze denken met je mee en alle afspraken zijn goed nagekomen. Het ging in ons geval om een kleine/eenvoudige keuken, maar we werden met hetzelfde enthousiasme geholpen als voor een grote keuken.

Super keuken

Vorige week is onze keuken geplaatst. Alex Voors heeft samen met ons een ontwerp gemaakt waarin al onze wensen en zelfs meer in verwerkt zaten. Hierbij wordt uitgebreid de tijd genomen en alle opties en mogelijkheden met je besproken. Inplannen van plaatsing, levering van de keuken in goed overleg en alle afspraken zijn nagekomen. Onze keuken is gemonteerd door Rob van Leeuwen. Wat een goede vakman. Paar dagen na plaatsing nog een telefoontje over hoe het gegaan is en of er vragen zijn en of we tevreden zijn. Al met al super blij met het resultaat. Wij gaan lekker genieten van onze mooie keuken

• Opmerking N.v.t.

Heel persoonlijk advies gekregen, goede afspraken kunnen maken, prima afhandeling!

De keuken is geheel naar onze wensen vorm gegeven en we genieten er elke dag volop van!

• Opmerking N.v.t.

Betrokken personeel en erg mooie keuken geworden.

Fijn kleinschalig bedrijf met meer dan genoeg keus. Kwalitatief degelijke (duitse) keukens. Voldoende keus in apparatuur en eigen apparatuur keuze mogelijk. Communicatie is erg goed, er wordt snel gereageerd op mail. (Remko is de topper). Er waren een paar zaken die opgelost moesten worden m.b.t. het afwerken van de keuken en de apparatuur. Dit is naar wens opgelost waarna we nu erg genieten van onze mooie keuken! Dank je wel Primo Keukens!! Henk & Ria

• U kent ons via: Advertentie
  • Opmerking Geen

In een woord...TOP.

Hoe een keuken, met 4 deuren, zo praktisch mogelijk inrichten? Dat was een van onze uitdagingen. Primo keukens dacht met ons mee en kwam met een verrassend ontwerp. Top idee ! Dank je wel Harry Klumper. Wij hebben de keuken zonder problemen zelf geïnstalleerd. Zowel installatie tekening en materialen zijn duidelijk en compleet aangeleverd. Ter overbrugging van de levertijd heeft Primo ons een tijdelijke inductie kookplaat beschikbaar gesteld. kortom, geweldig advies en uitstekende service...PRIMO gedaan! Rene en Loes, Steenwijk.

• Naam adviseur Harry Klumper
  • Opmerking Via familie

Mooie keukenzaak met vriendelijk personeel.

Super mooie keuken. Heel blij met het eindresultaat. Wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Ook de montage zeer netjes uitgevoerd door de monteurs van Primo. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Hele goede keukenzaak, fijne mensen bij Primo Dronten

Hele goede keukenzaak, fijne mensen. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we heel goed geholpen door Marloes van Primo Keukens Dronten. Lekker no nonsense, goede adviezen en afspraken worden nagekomen. Bij vragen zijn ze makkelijk bereikbaar. De montage door Wilco is vakkundig gedaan. Ze zijn keukenspecialist voor het kleinere budget, maar ook als je meer te besteden hebt, kun je hier prima terecht. Wij wilden een goede, simpele basiskeuken van Duitse kwaliteit, maar dan wel met wat luxere apparatuur. Ook dat is mogelijk. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Waarom zou je meer betalen? Wij willen het hele team van Primo Keukens Dronten bedanken en hopen nog lang te genieten van onze nieuwe keuken! Like

• Vestiging: Dronten
  • Naam adviseur Marloes
  • U kent ons via: Website

Fantastische keuken!

We zijn door Alex goed geadviseerd over de keuken en de indeling. Nam ook de tijd om alternatieven door te nemen. Keuken kon wat later worden geleverd in verband met de verbouwing. De installatie is zeer kundig gedaan door montagebedrijf Heite. Oven werd wat later geleverd en is alsnog netjes geplaatst. Heel erg blij met het eindresultaat.

• Naam adviseur Alex

Mijn droomkeuken

Tijn wist mijn wensen te vertalen naar een keuken waar ik al jaren naar op zoek was. Hij is prachtig geworden. Mooi kwaliteit van kastjes en werkblad. Goed werkende apparatuur. Wat ik prettig heb gevonden is de duidelijk afspraken die gemaakt zijn over wat ik kan verwachten en de levering. Dat ik mijn droomkeuken voor deze prijs zou kunnen krijgen had ik niet verwacht.

Fantastische keuken

Wij zijn erg fijn geholpen door Paul en hebben de mooiste keuken uitgezocht waar we erg van genieten. Paul is eerlijk en heeft goed advies gegeven. Topper!

• Naam adviseur Paul van de Berg

Kundig advies, goede service

Ik was op zoek naar een nieuwe keuken. Vanwege een bepaald budget ben ik bewust naar Primo keukens gegaan met de plattegrond. We werden goed geholpen door Alex. Hij nam alle tijd voor ons. Er heerst een leuke informele sfeer. Binnen een paar uur had hij de keuken ontworpen. Prachtig, helemaal naar mijn smaak, binnen het budget. Ik ben erg tevreden over de goede service, ook tijdens en na de levering.

• Opmerking N.v.t.

Mooie keuken voor een goede prijs

Ondanks wat tegenslag met leveren en plaatsen. Toch snel gehandeld en opgelost. Alleen nog even wachten en geduld met de afzuigkap. Goed gedaan!

• Naam adviseur Paul
  • Opmerking Mijn zoon in Ijsselmuiden heeft ook een Primo keuken

Prima zaak!

Hele prettige ervaring met primo keukens Kampen. Alles klopt! Super blij met onze nieuwe keuken

• Naam adviseur Paul v.d Berg
  • Opmerking Van vrienden

Vriendelijk en goed geadviseerd door Tijn Ovinge alle afspraken keurig na gekomen ,de monteur Rene Vos montage heeft de keuken perfect geplaatst een oven die na geleverd werdt heeft hij nog gelijk de zelfde dag geplaatst . Familie v/d wal

• Opmerking Dik tevredenheidsonderzoek

Super!

Alles verliep hartstikke goed. De adviezen van de verkoper waren super, hij dacht goed en eerlijk mee. Ondanks dat de apparatuur later kwam, maar dat hoort erbij in deze tijd zijn wij super tevreden over het eindresultaat. De montage is gedaan door Rene Vos Montage, wat een uitstekende monteur!

• U kent ons via: Mond-tot-mondreclame
  • Opmerking Ontzettend blij met onze nieuwe keuken!

Super blij met onze nieuwe keuken en een super kwaliteit! Zeer klantvriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen! Zeker een aanrader

Super!!

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken, na wat speur werk gedaan te hebben kwamen wij uit bij PRIMO keukens in Meppel. Onze verkoper Alex Voors had vanaf het begin de volle aandacht voor onze wensen. Hij heeft na het uitwerken van onze wensen , ons een prima aanvulling en suggesties gedaan . ( Top ) De monteur Jan Heite heeft zijn montage , uit ons oogpunt SUPER gedaan iemand die zijn vak goed kent !!! KLASSE Primo Keukens mag trots zijn op zo"n monteur .

• U kent ons via: N.v.t.

Beste koop ooit

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit keuken. Erg blij mee.! Zou er zo weer een keuken kopen mochte het nodig zijn.

• Vestiging: N.v.t.
  • Opmerking N.v.t.

Alles verliep hardstikke goed. De adviezen van Alex waren super, hij dacht goed en eerlijk mee, ook de service hebben we totaal geen aanmerkingen op. Tel daarbij op dat de keuken geplaatst is door de beste monteur van concordia. Dan kunnen wij niet anders als blij en tevreden zijn.

• Naam adviseur Alex
  • Opmerking Zeker een aanrader

Super tevreden

Ze zijn super vriendelijke naar klanten toe, ze denken mee bijvoorbeeld als geen goede meterkast of installatie aanwezig is enz wij zijn super tevreden met de keuken.

• Naam adviseur Harry Klumper
  • U kent ons via: Website, Advertentie

Gewoon top!

Fijn geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Goed meegedacht (door Harry en Alex)met een schitterende betaalbare keuken als eindresultaat. Er wordt met veel plezier gebruik van gemaakt!

• Naam adviseur Alex en Harry
  • Opmerking Ga zo door!

We voelen ons echt heel erg in de steek gelaten.

We hadden een mooie keuken uitgezocht. Over het proces van verkoop en advisering waren we dik tevreden. Voor het inmeten en monteren zou Primo een ZZP-er inschakelen. Deze wilde niet komen inmeten omdat de afstand naar Steenwijk te groot was voor deze klus. Het bleek ook niet te gaan om een ZZP-er, maar om een klusbedrijf. De verkoper van Primo heeft uiteindelijk zelf ingemeten. De montage ging helemaal de mist in: er is een lekkage in de kruipruimte veroorzaakt, de kookplaat is verkeerd aangesloten, waardoor deze kortsluiting maakt, een kastenwand is verkeerd om gemonteerd (zodat de radiator niet meer paste), schopplaten zijn verkeerd verzaagd, lijmvlekken zijn zichtbaar op het werkblad en er is schade gemaakt aan het laminaat. Ik heb geprobeerd het gesprek aan te gaan met de monteurs, maar dat liep uit op een eindeloze discussie en uiteindelijk zelfs een ruzie. Toen de monteurs aangaven er klaar mee te zijn heb ik ze gezegd dat ze hun spullen mochten pakken. De verkoper van Primo trok in eerste instantie partij voor het klusbedrijf. Toen hij de klachten kwam opnemen leek hij bij te draaien. We zouden nieuwe passtukken krijgen om de kastenwand te kunnen omdraaien, nieuwe schopplaten en een extra deurknop. We hebben wel de pastukken gekregen, maar de schopplaat en deurknop hebben we nooit gekregen. Er bleek ook een meetfout gemaakt bleek te zijn, waardoor de radiator hoe dan ook niet meer zou passen. We hebben diverse malen contact gezocht met Primo, maar de verkoper belt niet terug en ook e-mailcontact verstomde. Uiteindelijk hebben we de keuken zelf afgemonteerd monteren en ca. € 1200,- extra kosten gemaakt. N.a.v. de eerdere recensie nam de verkoper van Primo weer contact met ons op. Hij gaf aan deze kosten te willen vergoeden. We hebben de facturen opgestuurd, maar wederom niks gehoord. We voelen ons echt heel erg in de steek gelaten.

• Naam adviseur Rudy de Vries
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking We voelen ons echt heel erg in de steek gelaten.

Geweldig geholpen door Patrick met een fantastisch eindresultaat

Als gesteld in de titel, geweldig geholpen door Patrick met een fantastisch eindresultaat. We wilden een nieuwe keuken maar hoe, wat, waar... Dan ga je in gesprek. eerst bij een andere partij maar de combinatie van de showroom, de manier van hulp/verkoop en het eindresultaat maakt dat wij Primo Roden overal zullen aanbevelen.

• Naam adviseur Patrick Daals
  • U kent ons via: Advertentie
  • Opmerking G E W E L D I G. Blij mee!

Alles top!

Er werd goed meegedacht over de keuken, goed contact, geen verkooppraatjes. Zeer tevreden.

• Naam adviseur Paul
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking We hadden al vaker een keuken via Primo gekocht.

Uitstekende service

Nadat de keuken geleverd en geplaatst was waren er toch een aantal dingen niet helemaal goed gegaan. Er werd totaal niet moeilijk over gedaan en alle gebreken zijn helemaal naar wens opgelost. Prima Prlmo.

• Naam adviseur Rudy deVries
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame
  • Opmerking Heb al drie anderen daar een keuken aanbevolen en met succes. Alle drie gekocht.

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.