Al jarenlang goed en prettig contact.
Leveren kwaliteit en zijn duidelijk in de communicatie
Ik ben door Ton en zijn collega’s goed geholpen met mijn vragen en het aanbieden van een oplossing. Ook de e-mails met updates en aan te leveren gegevens worden vlot verstuurd en opgevolgd.
Dit was mijn 1e ervaring. Deze is bijzonder goed bevallen. Daarvoor kan ik 2 redenen voor aanwijzen. 1 zeer klantvriendelijke benadering (zeer respectvol) 2 zeer hoge kennis/kunde
Zowel het opmaken van de jaarrekening van mijn Stamrecht BV als het administreren van de maandelijkse uitkeringen uit de Stamrecht BV verloopt al jaren rimpelloos. Ik kreeg ook al meerdere malen een passend advies bij belangrijke beslissingen.
Precies, correct en degelijk dat is de kern.
Al sinds 2013 tevreden over dit bedrijf. Zij doen de administratie voor mij. Stamrecht BV. Eén keer een korte discussie gehad, waarna dit tot meer dan tevredenheid werd opgelost. Aanrader!
zowel administratief als mondeling is de begeleiding prima
zeer professioneel, goede en duidelijke communicatie
Ben al sinds 2010 klant en zeer tevreden over de dienstverlening. Blijf klant tot dat mijn stamrecht bv beëindigd gaat worden.
Reageren snel op vragen.
Medewerkster is kritisch en duidelijk m.b.t. aangeleverde stukken, weet goed te verwoorden wat zij nodig heeft en heeft de financiële stukken goed verwerkt tot een jaarrekening, aangifte VpB en deponering van stukken bij KvK.
prima vakwerk voor een uitstekende prijs
Snelle en correcte verwerking mbt mijn belastingaangifte bv. Inmiddels al ruim 10 jaar zeer tevreden.
Sinds 2012 wordt de administratie mijn Stamrecht BV uitstekend verzorgd. Prima en snelle communicatie met mijn contactpersoon.
Vaste aanspreekpersonen, duidelijke uitleg, alle vragen worden snel beantwoord. Het platform (bekijken, downloaden, uploaden) werkt prima. Kroese en Geraerts is deskundig en denk mee, fijn!
Prima, vriendelijk, snel en correct
Jonny Mo, Bedankt
Altijd heldere communicatie. Het portal werkt perfect. Advies wat te doen met mijn BV is duidelijk met goed onderbouwde opties.
Zie hierboven.
In een kort gesprek duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen en een helder advies met voors en tegens van mogelijke scenario’s. Dit geeft mij de basis en het vertrouwen om voor mij goede keuzes te maken in de nabije toekomst.
Verzoek gedaan voor een maandelijkse uitkering, maar na gesprek bleek een eenmalige uitkering verstandiger
De administratie van mijn stamrecht BV wordt nu al een aantal jaren naar volle tevredenheid gedaan door Kroese en Geraerts. Het is prettig communiceren met mijn contactpersoon en ik hoef nooit lang te wachten op een antwoord. Ook voor maatwerkadvies kan ik er altijd terecht. Ik geef niet vaak 5 sterren, maar hier kan ik niet anders. Top!
Uitstekende kennis mbt stamrecht vennootschappen en hoe hier fiscaal verstandig mee te sturen. Er wordt actiefmeegedacht en de afhandeling is vlekkeloos. Zeer aanbevolen.
goede ervaringen tot nu toe met mijn stamrecht BV
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.