Er goed, uitstekende communicatie met de medewerker, staan open voor vragen en opmerkingen
Echt een heel fijn bedrijf met professionele mensen die je heel goed en snel helpen
Zaken worden zorgvuldig afgehandeld.
Al een aantal jaren klant Zeer tevreden over de service Kroese en Geraerts zijn specialist op het gebied van stamrecht
Goede adviezen, goede wijze van communiceren, tijdig aanleveren stukken en neemt rompslomp met belastingdienst uit handen. Zowel zakelijk als privé goede ervaringen.
Gegevens in betrouwbare handen, correct, vriendelijk en duidelijk
Ook deze keer is alles wat ik had gevraagd snel en goed uitgevoerd.
Al jarenlang een fijne samenwerking. Goede adviezen en snelle reacties.
Snel, duidelijk en accuraat
Staat in de zin
Een idee ontstaat in mijn hoofd en ik wil daar even over sparren. Met duidelijke en feitelijk juiste onderbouwing legt de heer Paul Nielen, die hier ook al jaren werkt, mij een beter alternatief voor. Overtuigd volg ik zijn advies op en andere medewerkers voeren het keurig volgens afspraak uit. Dank jullie wel!
Ervaring met administratie is prima. Men werkt op tijd en snel. Prettige contacten.
Vanaf het moment dat ik klant werd is geen klagen doordat het bedrijf deskundig en accuraat werkt.
Goede digitale omgeving. Vast aanspreekpunt al jaren. Persoonlijk contact. Deskundig in hun vak.
Heb goede ervaring vanwege nette en goede afhandeling van mijn zaken.
Zeer deskundig advies over stamrecht BV en emigratie, daar waar andere belastingadviseurs 'moeilijk' kijken of het gewoon niet snappen.
Zeer deskundig en snel in de afwerking.
Goed contact met eigen contactpersoon; hij komt afspraken goed en snel na. Herinneringen e.d. zijn niet nodig en reactie op vragen om toelichting krijg ik steeds goed door.
Al vele jaren maak ik gebruik van de diensten. Nog nooit teleurgesteld. Men verricht de diensten vakkundig en betrouwbaar. Ook voor vragen die soms opduiken, buiten een specifieke dienst om, is geen probleem, en kun je rekenen op een vakkundig antwoord.
Papieren per mail opgestuurd. Correspondentie met medewerker is prima verlopen.
Er wordt snel geantwoord, hulpvaardig, goede kosten/baten verhouding, En de producten zien er goed uit.
Zo snel, en bovenal duidelijke taal bij het geven van verschillende opties
Komt na wat ze afspreken en heldere uitleg!
Na mijn vraagstelling kreeg ik goede uitleg en mogelijke opties. Nadat ik met ze in zee was gegaan hebben ze mij goed op de hoogte gehouden en aangegeven wat ik aan moest leveren.
prima service maar af en toe ineens wat star
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.