Je wordt altijd keurig geholpen

Gewoon goede degelijke fietsen winkel.

Zeer goede en fijne winkel met zeer goed personeel

Aanrader de service is top

In alles kompleet.

Aandacht voor de klant. Goede en volledige voorlichting en adviezen. Prettige vriendelijke medewerker(s) met voldoende kennis van zaken. Goed zaken doen.

Eerste keer een fiets gekocht bij Wielaard fietsen zou het zo weer doen.

Heel goed geadviseerd er werd de tijd voor mij genomen. Al mijn vragen zijn beantwoord en heel goed geholpen door Dennis. Hoop veel te gaan genieten van mijn E bike.

Zeer prettige fietsenzaak!

Twee nieuwe e-bikes gekocht bij Wielaard. Prettig geholpen en een goede aflevering van de fietsen.. Wij zijn dik tevreden!

Prima geregeld.

Alles is weer prima in orde met m’n fiets.

Alles klopt, Wielaard fietsen voelt snel vertrouwd.

Bij Wielaard fietsen hebben wij onze Gazelle Makki gekocht en zijn altijd erg vriendelijk geholpen. De klant staat centraal en het personeel is altijd enthousiast en geduldig. Erg prettige zaak om te komen, voelt snel vertrouwd. Daarnaast zijn het vakmensen die weten waarover ze praten, geen verkooppraatjes.

Klantvriendelijk, deskundig

Klantgericht en uitstekende service

Er wordt goed de tijd genomen om te helpen bij de keuze voor de fiets.

De vakkundige reparatie en de klantvriendelijkheid gaan hier hand in hand.

Gewoon goed

Zeer te vrede

Ben zeer te vrede hoe we geholpen zijn het afhandelen

Geweldige service

Ik kom al jaren bij Wielaard Fietsen en wordt altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.

Medewerkers hebben begrepen wat klantvriendelijkheid is!

Nieuwe fiets gekocht, kreeg alle aandacht en er werd geen druk uitgeoefend om de fiets te kopen. Huiswerk mee naar huis om na te denken, super!

Bij Wielaard nemen ze alle tijd voor een goed en deskundig advies.

Goed en vriendelijk geholpen en doen wat ze beloven

Zie boven

Uitstekende service. Heel fijne winkel.

Een goede dorpswinkel met veel verstand van zaken. Persoonlijke aandacht. De service is meer dan uitstekend.

Heel goed en vakkundig geholpen

Goed, afspraak is afspraak.

Zie bovenstaand. Omdat de verkoopfunctie gecombineerd wordt met de werkplaats, (werkkleding en vette handen :) is een afspraak maken de beste methode. Daardoor snel en efficiënt. Wel wat onpersoonlijk.

Goed en erg vriendelijk

Bij aankoop goede uitleg en niets was teveel. Terug gegaan met rammeltje werd direct opgelost . Erg tevreden

Keurig en duidelijk

Vriendelijk

Zeer klantvriendelijk.

Zeer vriendelijk en klantgericht. Ik moest van ver komen en aan de telefoon werd voorafgaand aan mijn bezoek al gezegd dat mocht ik tot koop overgaan, de fiets meteen rijklaar gemaakt zou worden. Top service!

Duidelijk en eerlijk

Een fiets zoeken is een opgave maar vandaag de dag kopen met al die lever problemen is een nog grotere opgave. Hoe fijn is het dan als de fietsenmaker spontaan terug belt met de mededeling "u zocht toch model X" nou ik heb hem kunnen ruilen met een collega. Het verzoek stond niet uit maar dat was voor ons het signaal dat ondanks de afstand 120 km dit de winkel is waar wij zeker wilde kopen. Wij werden keurig op de hoogte gehouden van de leverproblemen iets wat vandaag de dag niet vaak voorkomt. en hebben uiteindelijk een afspraak gemaakt waar op zaterdag ochtend alle tijd werd genomen om de fiets uit te leggen.

Geduldig en oplossingsgericht werkende team!

Heel lang last gehad van de piepende schijfremmen. Uiteindelijk langs Wielaard gegaan en toen begon de reis naar het vinden en oplossen van het irritant gepiep. Heel vaak hier voor terug moeten komen , bij iedere bezoek werd er gezocht naar het aard van gepiep en meegedacht aan de oplossing. Uiteindelijk bij de zoveelste bezoek was het gepiep opgelost mede door gebruik van disc brake silencer. Er werd ruim de tijd genomen om te introduceren wat het aanbrengen er van inhoud en in hoe deze in z'n werk gaat. En gepiep lijkt volledig weg te zijn, zo fijn dat het zo mooi is opgelost! Hopelijk blijft het gepiep lang weg. Dank aan Wielaard team en vooral aan Dennis!

Ik had een e-bike besteld , om mee te kunnen nemen met de vakantie. Door een leveringsprobleem zou dit niet meer lukken. Op de dag van vertrek kwam de fiets alsnog binnen . Het vriendelijke personeel , heeft alles op alles gezet ,om de fiets toch mee te kunnen nemen,met de vakantie. Dit noem ik nog eens goede service . Wielaard , een topzaak.

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen