Alles duidelijk uitgelegd en gelijk geïnstalleerd.

Een hele prettige ervaring.

Hele goede uitleg en mogelijkheden.

nvt

Ook goed

klantvriendelijk, professioneel geholpen

Zoals hierboven aangegeven sympathieke medewerkers, die hun werkzaamheden naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

De zekerheid die ik nu heb!

Hetzelfde as voorgaande

Waar voor je geld.Super snelle instalatie.

In een woord Geweldig.

geweldig systeem

Na dat ik de uitleg goed begreep was het een makkie

Behulpzaam

Duidelijk advies Meedenkend Direct handelen Snelle service

Geweldige produkten uitermate kundig geinstalleerd door Jorg d Wit. Toppie

Prima installatie door Jorg de Wit. Kundig en klantvrienelijk. En deze korting was ook heel fijn.

Duidelijke informatie en snelle installatie.

Vakmanschap en snelle installatie.

Vertrouwd en kundig

Goede monteurs, sociaal en aardig zonder opdringerig te zijn

Zeer goed fijne monteur ene Rori verstand van zaken en werkt erg netjes.

heel goed.

ik ben zeer tevreden met de diensten van Verisure. Er was een goede uitleg van Patrick en Rob. Ze hebben mij goed geholpen en nog. Als ik iets wil weten of niet helemaal begrijp kan ik Patrick bellen en wordt direct geholpen.

Keurig geholpen door Joey. Alles goed uitgelegd. Joey een vriendelijke jongen man die duidelijk wist waar hij het over had. Installatie ook vakkundig gedaan.

slecht ervaring

zij kunnen goed verhalen vertellen en komen wel de beveiliging systeem installeren MAAR als je een monteur nog nodig zou hebben voor service of installatie, demonteren service dan krijg je niemand erg ontevreden over Na-verkoop service en de communicatie daarmee.

professionele en snelle installatie

Door de vrouwelijke installateur ( Britney ) zeer professioneel geholpen .Zelfs veel hulp gehad om mijn WiFi goed werkend te krijgen en zij heeft contact opgenomen met mijn provider ( Ziggo ) totdat mijn WiFi goed werkte .Het geheel in overleg mooi bevestigd en alles goed uitgelegd en gedemonstreerd. Ook de tijd genomen door haar om alles rustig uit te leggen zonder de tijd in de gaten te houden. Tevens heeft de totale prijs van de installatie mij snel doen besluiten om het aan te schaffen ( veel korting ). Tussen offerte en installatie zat weinig tijd ( 3 dagen ). Ook netjes gebeld als ze iets later kwam i.v.m.uitlopen andere bezigheden.

Prettig, efficient en betrouwbaar

Onderhoud was nodig aan mijn Verisure installatie inclusief batterij vervanging. Tevens viel mijn oog op de Arlo doorbel aanbieding. Het verkrijgen van contact van de verschillende afdelingen was een voeding. Afspraak vastgelegd en op het aangegeven datum/tijdstip werd alles binnen 45 minuten geregeld. De Verisure medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. En dit in tijden van tekorten aan personeel!

Wij voelen ons nu een stuk veilger

Wij hebben een alarm installatie zeer goed ervaren. Een perfecte uitleg door onze monteur Sidney van Asselt. Wij zijn erg blij en tevreden met onze alarmsysteem. Mocht jij ook interesse hebben vraag zeker naar Sidney van Asselt

Professionele uitleg

Professionele uitleg en goede service

Professionele service

Professionele service door klant vriendelijk personeel! Ik.voel me nu veel veiliger in mijn huis

Met Verisure beveiliging voelen wij ons goed beveiligd !

Goede service, maar niet altijd eenvoudige bediening. Vooral voor ouderen.

zeer goede ervaring en netjes alles afgewerkt en goede uitleg

zie bovn

GOED

IK HEB ALLEEN NOG EEN KOPEREN TREK BEL !!!

Snel en goed geholpen

Industrieweg 5 A