Все было сделано быстро и качественно. Техник пришел во время. Все было проверенно и я получил ответы на все вопросы
Nadat ik mij via de website van Verisure had aangemeld voor een orienterend gesprek, kreeg ik létterlijk binnen seconden na mijn mail het contactcenter aan de telefoon. Ik weet hoe sales werkt, maar dit was een beetje "too much" en opdringerig. Vervolgens kwam stap twee: op onze uitnodiging een teamleider van Verisure aan de deur die op voortreffelijke wijze - en stap voor stap - uitleg gaf over de basiskit, de mogelijke upgrades en wat verder relevant is bij het maken van onze keuze. Deze persoon verdiende een "zeer goed", dacht goed mee met ons en kwam tot een uitgebalanceerd voorstel, helemaal op maat. Na een groen licht van ons werd direct gestart met de montage van het systeem en konden we diezelfde avond met een gerust hart gaan slapen. Top van Verisure.
Beste Jaap, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goede snelle antwoorden op mijn vraag
Beste John, bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
excellent installation team and quick responding manager, no hassle service
Dear Alp, Thank you for your message. Glad to hear everything is to your liking. We are proud to protect you! Kind regards, Jordan Verisure NL
Omdat niet alle materialen voor handen waren, is er 3x over de installatie gedaan. Op de definitieve oplevering, dus bezoek nr3, zit ik nog met smart te wachten. Wel was de verkoper/installateur enthousiast en vakkundig. Dat maakt weer veel goed, anders had ik 4 sterren willen geven.
Beste Johan, Bedankt voor je reactie. Jammer dat de service niet optimaal is geleverd. Wij gaan ons best doen om het vervolg soepel te laten verlopen. Indien je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via 088 0 888 999. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer pretig
Beste Hans, Bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Snelle reactie op de aanvraag
Beste Angelique, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer klantvriendelijk, alles snel geregeld en scherp camera beeld. Mooi design en alles handig te volgen via je telefoon! Top!
Beste Sabine, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De service en uitleg waren goed zeer tevreden met de instalatie
Beste Freddy, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Mijn ervaring is met betrekking tot dit professionele bedrijf, zeer tevereden. Ik heb een goede ervaring gehad. Ze zijn zeer klantvriendelijk en je kan er een goed gesprek mee voeren. Ook vond ik het fijn dat er maar een iemand was. Zodat er meer focus was. Ik vond het mooi om te zien dat je er goed mee kan praten, maar wanneer het op werken aan kwam waren ze uiteraard wel professioneel bezig. Nogmaals goede en fijne ervaring gehad. Als ik een vraag had kreeg ik een goed en duidelijk antwoord. Raad het ook iedereen aan!
Beste Melisa, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk heeft dat je een veilig gevoel gegeven. Wij zijn trots je te mogen beveiligen! Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Ben zeer tevreden!
Beste Hélène, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Aanvraag .snel instaleren in delen functioneren in delen. Maar dat deel wat we wilde de camera voor onze garage werkt niet. Bellen voor reparatie of service na weken mogelijk. Behalve toen er was ingebroken stond men de volgende dag op de stoep. Opzeggen heb ik binnen 14 dagen gedaan. Maar dat gaat niet zomer via de rechter dan maar oplossen
Dit camerasysteem werkt als een malle,ik voel me 100% veiliger sinds de verisure experts alles keurig hebben opgehangen. Ik raaf het iedereen aan!!!!
Beste Kim, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Prettig onderhoud met adviseur, had alle tijd, haaste zich niet en heeft alles keurig geinstalleerd
Beste Co, Dank voor de review. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden en hopelijk kunnen wij nog jaren bijdrage aan het veilige gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Zeer kundige en vriendelijke monteurs
Beste Willem, Bedankt voor je positieve review! Het compliment zal ik doorgeven aan mijn collega's. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Het enigste punt waar ik over viel is het gedrag van de monteur die bij mijn buren kwam. Terwijl wij al met hem af gesproken hadden sluipt monteur “Stefan” er tussen in. Ik heb hem gezegd gat dit n minne streek is om mij zo de bonus voor mijn voeten weg te halen. Na enige tijd gaf hij dit toe en zei dat ik de €100, van hem kreeg. Ik verwacht dat hij zich aan zijn woord houdt.
Beste Franciene, Dank voor de review. Fijn dat alles naar wens is. Ik heb uw informatie doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Ik verzoek u vriendelijk om een e-mail te versturen naar [email protected] met uw gegevens en die van uw buren. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Hi ik was op zoek naar camerasysteem voor m'n huis kwam op verisure uit. Nou ik belde en kon gelyk geholpen worden. Maar ik kreeg maar 10 min uitleg over hoe alles wekte. Maar niks werk goed had geen idee dat de buiten camera steeds eraf gehaald moest worden om op te laden. De slot die ik van bovenaf met m'n tel kan openmaken slaat ook nergens op want voordat ik m'n tel heb ontgrendeld moet ik ook nog een code intoetsen dan is de persoon alweer weggelopen. Pff probeer een monteur te laten komen maar zE komen maar niet echt zo een slechte service heb ik nog nooit gehad
Beste Ella, Vervelend dat dit je ervaring is geweest. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de communicatie niet soepel verloopt. Ik heb na het lezen van je bericht direct de Service Expert gecontacteerd. Deze neemt op korte termijn contact met je op! Excuses voor het ongemak. Groetjes, Linda Verisure NL
Snel en vriendelijk
Beste Willem, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Goed bedrijf met zeer vakbekwaam en vriendelijk personeel
Beste Ton, Bedankt dat je dit even laat weten! Super om te lezen dat alles goed bevalt. Wij zijn trots om bij te dragen aan een veilig gevoel in huis. Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Servicegericht
Beste Arend, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Top service,heel snel en uitleg gehad over de andere producten die we hebben
Beste Manolito, Bedankt voor je positieve review. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan een veilig gevoel! Met vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
Leuke moderne design. In en uitschakelen grappig. Tot nu toe zeer tevreden.
Beste J, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De monteur heeft heel goed zijn best gedaan was vriendelijk, correct en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Ria, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Ik heb de complimenten natuurlijk doorgegeven aan mijn collega. Wij hopen nog vele jaren bij te dragen aan het veilige gevoel. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
De informatie en contacten waren prima
Beste Benno, Bedankt voor je positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, Jordan Verisure NL
A quick and informative assessment of our needs. Installation was brilliant. Unfortunately the doorbell doesn't work properly .... apparently I need to buy and install a transformer. I really hate buying something that is incomplete and/or doesn't do its job properly.