Schrijf mijn naam eens goed

Schrijf mijn naam is goed

Na onze melding werden we gelijk gebeld en dezelfde morgen kwam er al iemand. Als wij het hadden gewild dan was het direct dezelfde dag nog aangelegd. Maar in overleg hebben ze het de volgende dag gedaan . Alles is perfect aangelegd . Uitleg was ook duidelijk.

Prima, alleen het puntje op de i nog.

Goede persoonlijke informatie/advies en deskundigheid. Bij installatie goede uitleg systeem en vakkundige montage. In het begin een paar keer gebeld met monteur met een paar vragen en had gelijk een goede reactie. Deze week nog een keer zijn voicemail ingesproken met de vraag om terug te bellen. Helaas nog geen reactie en dit is nu het puntje op de i. Mijn vraag is dan, wat kan ik verwachten van Uw bedrijf als ik vragen heb in de toekomst. Met vriendelijke groet. J. Joosen.

Deskundige mensen

Een deskundige voorlichting, maar te veel informatie in 1 keer

Er werd erg veel informatie verstrekt en er werd te weinig rekening gehouden met het feit dat je als eerste gebruiker je niet bekend bent met alle mogelijkheden van de beveiliging. Een van de voorlichters en installateurs was nog in opleiding en dat vind ik niet juist.

Waardeloos

Bijzonder slecht personeel in dienst. Afspraken worden niet nagekomen. Noodknop wordt bij ons even geleend om dat ze anders te ver moesten rijden voor een andere zouden we gelijk de volgende dag terug krijgen. 8 dagen verder nog steeds geen knop terug. Worden niet teruggebeld. Installatie in mijn telefoon werkt niet etc etc. Ongelofelijk. Nu proberen ze met een verhaal dat ik niet kan opzeggen terwijl we ruim binnen de 14 dagen zitten. Maar wel gelijk 380 euro aftikken terwijl de helft nog niet doet. Mijn rug. Ophalen die troep. Anders maar naar de rechter. Mijn geld terug.

zeer slechte service

mijn bel heeft vanaf het begin niet goed gedaan elke dag batterij leeg maar een nieuwe krijg je niet moet je maar zelf regelen hoe je een nieuwe batterij krijg en nu wordt de bel ook aan de buiten kant zeer heet te worden de zon staat hier de heledag erop ben ook bang nu voor brand omdat hij zo heet wordt

Super tevreden

Vriendelijke en super uitgebreid tijd genomen

nvt

goede ervaringen,

problemen zijn er om opgelost te worden en zo ervaar ik dat bij verisure.

Geweldig ik voel me weer veilig

Goede uitleg en duidelijkheid.

Snelle reactie bij het uitvoeren van mijn vragen. Vriendelijk en eerlijk personeel.

Erg tevreden

Uitleg van systeem werd goed gedaan. Installatie ging ook snel en werkt allemaal prima.

Super.

Super bedrijf. Zeer alert en behulpzaam. Nog nooit moeilijkheden gehad. ga zo door

positief, met een kleine aantekening.

De laatste tijd krijg ik af een toe een melding die betrekking heeft op een luik op zolder. Kennelijk is de sluiting niet helemaal adequaat en/of de sensor te scherp afgesteld. Ik krijg een melding 's nachts terwijl ik in België ben. Telefoon gaat zegge en schrijven twee keer over. Te kort om direct te reageren. Mijn zoon heeft dat vervolgens wel gedaan en afgesproken dat de afstelling iets minder 'scherp' gezet zal worden. Maar aansluitend blijkt na een paar dagen dat er weer dezelfde melding komt, terwijl er eigenlijk niets aan de hand is. Dus tevreden over alerte meldingen, maar in de oplossing loopt het nog niet helemaal lekker.

service bij aanvang top, daarna matig

de service bij aanvang was top, goed contact en heldere afspraken die worden nagekomen… het systeem werkt goed en makkelijk… het benaderen van de klantenservice en het vervolg is bijzonder matig.

Super slecht

Het heeft me 3 maanden gekost om me bol.com tegoed te krijgen en er werd alleen maar loze beloftes gemaakt dat het al was verstuurd. En ik kreeg ook iedere keer weer een andere verhaal te horen, ik werd gewoon iedere keer voor de gek gehouden.

Goede ervaring duidelijke uitleg en goede service

Duidelijke uitleg goede service en vriendelijke verkoper.

prima netjes

GOED EN DUIDELIJK GEHOLPEN

Zeer tevreden. Toch een 8, omdat problemen met belcamera nog niet zijn opgelost

Die ervaring staat boven vermeld.

ik zou niks anders willen

makkelijk in gebruik heel goed spul

Super goed

Goede service.

Gewoon geweldig

Zeer blij met jullie, vriendelijk personeel, en het contact tijdens het alarm is super fijn. Zo voel je dat er toch iemand is en dat je niet alleen bent.

Nu gaat het goed omdat de monteurgeweest is .

De monteur heeft de kabels vast gemaakt aan de camera's zodat wij niet op een trapleer hoeven te staan voor het opladen. En alles wat niet goed werkten is nagekeken en in orde gemaakt door hem. We wachten nog steeds op de deurbel die ons beloof is voor het aan brengen van onze schoonzoon en dochter voor de installatie van camera en beveiliging. Vriendelijke Groeten, Ada v Gool.

vriendelijk personeel goede uitleg

Industrieweg 5 A