Uitleg en installatie zijn goed uitgevoerd. Systeem werkt eenvoudig. App makkelijk te bedienen. Vriendelijke medewerkers.

In één woord: Perfect

Geweldige verkoper, zeer goed geïnformeerd , dezelfde dag geïnstalleerd!!!

Gewoon: goed en goed is gewoon goed! Goede wijn behoeft geen krans.

Gewoon: goed is goed oftewel goede wijn behoeft geen krans!

Waardeloos bedrijf

Mijn leeftijd is 80 jaar ze hebben wij gewoon het systeem aangesmeerd. Het systeem is verkeerd aangesloten. Er moet een app op de telefoon en je moet je constant aanmelden want dan niet werkt. Na tig keer bellen en vragen om hulp wordt er niets gedaan en ze bellen ook niet terug. Er gaat nu nav juridisch advies een aangetekende brief verstuurd worden met de mededeling direct het contract te ontbinden. De automatische betalingen heb ik gestopt zolang er niets aangedaan wordt.

Snelle reactie!

Na mijn aanvraag via internet zeer snelle reactie en afspraak. De verkoper/instructeur had gedegen kennis van zaken en heeft alles zeer begrijpelijk uitgelegd. Het systeem werkt perfect!

ik geef het een tien

alls werkt zeer goed prima word het uit gelegt ze staan altijd voor je klaar het is klein maar fijn geen grote kasten of cameras ik geef het een 10 alls u het wil aan schaffen mag komen kijken

Goede installatie geïnstalleerd, door een ervaren geduldige monteur

Goede ervaring, goede monteur

top!

gedegen en ervaren medewerker. wist wat hij deed en dat zag je terug in zijn kennis van zaken

Zeer tevreden over !

Reeds jaren klant nog geen problemen gehad

Heel duidelijk geïnformeerd en netjes geregeld en geïnstalleerd. Super aardig en behulpzaam personee

Super! Nothing to complain about

Veiligheid

Vindt dat de installatie geïnstalleerd wordt zonder dat er schade aan je interieur wordt gemaakt en met overleg

Bij Verisure voel ik me veilig

Ik heb het volste vertrouwen in en voel me volledig veilig bij Verisure. Ik ben blij met de beveiliging van mijn huis. Geeft een rustig gevoel.

Prettig bekwame mensen

Verschillende malen contact gehad met verschillende afdelingen. Altijd vriendelijke en bekwame mensen. 1 keer was achteraf de afspraak niet duidelijk. Maar dat zie ik als een uitzondering. Ben nog steeds tevreden.

Geruststelling

Onrecht en onrust nu rust

Er werd naar mijn wensen geluisterd en in de praktijk gebracht .

Prettig gesprek gehad en eigenlijk gelijk erna gekozen voor deze firma. Dhr. deed nog extra moeite om de minder werkende WIFI op te lossen. Systeem werkt naar behoren.

zeer vakkundig en snel

zoals altijd vakkundig

geweldig

geweldige mensen

ggeen

geen

Perfect Timo is hele goede representatief voor Verisure

Heel goed advies en snelle afwikkeling

ben heel goed geholpen

ik ben heel tevreden met het instaleren van jullie beveiliging

waardeloze back-end en facturatiesysteem

Al 3,5 klant bij Verisure en uiterst tevreden over de installatie an sich en het gebruiksgemak hiervan. Echter het gaat nog wel eens mis met het facturatieproces. Het kost dan enige inspanning om zaken geregeld te krijgen maar gelukkig is het middels het platform "klanten vertellen" weer naar tevredenheid opgelost.

Prettige en duidelijke uitleg en prima en snelle service

Na de offerte opvraag is snel contact met ons opgenomen. Er kon snel een afspraak worden gemaakt om onze wensen te bespreken. Even snel al goede zaken kunnen doen. En een dag later is alles al geïnstalleerd. Tot onze tevredenheid!

Net een voldoende

Ben nog niet tevreden cameea moet ik om de 2 dagen opladen

Beveiliging is prima

Doordat ik de beveiliging van Virisure heb genomen voel ik me weer veilig in mijn eigen huis (na 2 inbraken in 1 jaar tijd). Ik had de keus of beveiligen of verhuizen. Ik ben nog steeds blij met mijn keus. Een makelijk systeem en goed systeem...

netjes en niet opdringerig te woord gestaan

Zeer vlug een afspraak!! Tunis is zeer netjes, beleefd en meedenkend, maar het blijft een verkoper. Je moet blijven opletten. Zo ook met de deurbel, de afspraak is ietjes anders gemaakt mondeling, als dat ik later op papier kreeg!!! Kevin die samen met Tunis hebben geïnstalleerd dat ging prima. Alle tijd voor ons. Nog 2x gebeld … geen probleem Tunis kwam meteen.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught