Het opstarten was makkelijk en snel. Fijn dat je de door jezelf geformuleerde tekst kan laten nakijken door een jurist. Dit ging ook vlot en duidelijke respons van jurist. Helaas was mijn niet duidelijk hoe lang dit zou duren, en dat je nog niet een notaris moet kiezen tot je reactie hebt van die jurist. Maar dat werd door aangesloten notaris netjes opgepakt en tekst alsnog gewijzigd.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn constant bezig met het verbeteren van de website en zullen jouw feedback ook meenemen daarin. Team DoeHetZelfNotaris
op de website staat veel informatie. Fijn dat je vragen kan stellen en er snel antwoord op krijgt. Je kan kosten en tijd besparen.
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Handige site, alleen financiële afwikkeling kan beter.
Bedankt voor de beoordeling. Wij staan altijd open voor feedback. Graag horen wij wat we kunnen verbeteren aan de financiële afwikkeling. Team DoeHetZelfNotaris
Ik was in de veronderstelling dat ik hier goed geholpen zou worden en dat was ook zo. Ik ben inmiddels door de feiten ingehaald waardoor ik hier geen behoefte meer aan heb om verder te gaan.
Maakt in een paar zinnen duidelijk wat ik wilde weten.
BEDANKT! Leuk om zo'n enthousiaste beoordeling te lezen. Team DoeHetZelfNotaris
Prima en duidelijk antwoord op mijn vraag
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Goede ondersteuning, in mijn geval met omschrijving doel. Snelle afhandeling, goedkoop en zeer prettig.
Bedankt voor de goede beoordeling! Goed om te lezen dat je goed geholpen bent. Team DoeHetZelfNotaris
Ik heb alles ingevuld maar heb het zelf aan moeten passen omdat bij partner niet goed duidelijk is om welke partner het gaat, ik dacht dat ik mijn eigen partner in moest vullen, maar blijkt dus mijn moeder te moeten zijn.
Bedankt voor de beoordeling. Bij het opstellen van een schenkingsovereenkomst gaan wij ervan uit dat de ouders aan de kinderen schenken. De ouders zijn dus degene die de vragen moeten invullen, niet het kind. Doet het kind dit wel, dan vul je eerst de gegevens van de ouder (+partner) in, en daarna die van de kinderen. Je ontvangt de overeenkomst vervolgens in een Word document. Mocht je nog vragen hebben hierover, kun je ons bereiken via de mail of telefonisch. Team DoeHetZelfNotaris
Heb binnen een zeer korte tijd een verhelderend en duidelijk antwoord gekregen. Erg mee geholpen
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Binnen een dag klip en klaar antwoord
Bedankt voor de open en eerlijke terugkoppeling.
Helaas heb ik niet kunnen vinden wat ik dacht te vinden en had ik niets aan de brief die me €4.00 koste. Dat is jammer. Maar ik vind het wel een fijne duidelijke site en goed dat deze er is! " Kreeg ik toch gewoon de €4 netjes terug" Ik was verbaasd maar de reactie van doehetzelfnotaris is niet goed geld terug. MIJN COMPLIMENTEN!!!
Originele beoordeling
Duidelijk en kort antwoord. Heel prettig.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Ik kreeg binnen een dag snel en duidelijk inhoudelijk antwoord op mijn vragen. Tevens gratis advies over de te bewandelen wegen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo snel en duidelijk antwoord te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Fijn om te weten dat het op deze manier mogelijk is om iets kenbaar te maken.
Bedankt voor de goede beoordeling. Daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Wou er geen geld aangeven, wou alleen maar dat het papierwerk in orde kwam.
Snel en probleemloos
Vriendelijke service! Dank!
Goed en snel antwoord gekregen op mijn vraag
Fijne duidelijke hulp indien nodig
Heel fijn dat dit concept bestaat. Onze eerste tekstopzet voor het doel van onze stichting werd binnen 24 uur met suggesties tot verbetering terug gemaild, top.
Bedankt voor de goede beoordeling! Je kunt bij de DoeHetZelfNotaris je doelstelling laten controleren als je bij ons een rechtspersoon opricht. Zo weet je zeker dat het goed komt te staan in de statuten. Team DoeHetZelfNotaris
De eenvoud zelve bij gecompliceerde vraagstukken. Slechts één suggestie: wel ruimte laten voor aanpassing c.q. ‘personalisering’ van de aangeleverde tekst, bv middels toevoeging van elementen waar in de gestandaardiseerde formulieren geen ruimte voor is, kan zijn.
Bedankt voor de goede beoordeling en de feedback. De DoeHetZelfNotaris probeert altijd te verbeteren. Team DoeHetZelfNotaris
Statuten werden niet geleverd na betaling. Twee telefoontjes later kregen we ze alsnog via de mail. Beetje gedoe, maar erg vriendelijk geholpen. Fijn dat we zo snel een informele vereniging konden oprichten.
De zelfregie houdende voelt zeer goed voor ons. Hiermee voelt het echt laagdrempelig om notariële handelingen te verrichten als leek. Maar onderwijl toch ook om advies te kunnen vragen is een welkome aanvulling.
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Bij de DoeHetZelfNotaris kun je veel zelf regelen en dus zelf de regie in handen houden. Voor vragen kun je ons altijd mail, bellen, chatten of een whatsapp sturen. Team DoeHetZelfNotaris
DoeHetZelfNotaris (DHZN) geeft in haar reactie naar mijn mening tot dusver geen enkele info, hoe enig testament tot stand komt?! Dus het lijkt wat mij betreft op een dood vogeltje met een lam pootje, wat DHZN laat zien! Ik kan me niet voorstellen van een organisatie die iets op het gebied van het notariaat wil betekenen, dat het onduidelijk kan zijn hoe een testament tot stand komt. 2 Maal vragen inmiddels hoe ik ervaring met DHZN ondervind, is van uit mijn gezichtspunt iets raadselachtigs! Het enige onderdeel wat ik opwierp, is overigens wel snel beantwoord.
Wij hadden de vraag niet gelezen als een vraag hoe je exact het vragenformulier moet invullen of hoe DoeHetZelfNotaris werkt, omdat we dat ook op de site heel duidelijk uitleggen, inclusief een video. Dus gaven wij alleen antwoord op de juridisch inhoudelijke vraag. Inmiddels natuurlijk alle stappen nogmaals uitgelegd. Met vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.