Eerlijk advies

De Energiebespaarders hebben niet alleen oog voor verduurzaming, maar zijn ook oprecht en eerlijk in hun adviezen.

• Ervaring met: Advies

Erg helder

Nvt

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Brilliant

Dennis was absolutely brilliant. He gave incredible advice on everything insulation and energy saving measures. His English was also good, so we can highly recommended Dennis and Energiebespaarders!

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, CV-ketel

Gedegen en reëel

Positief

• Ervaring met: Zonnepanelen

De coach was erg vriendelijk en deskundig

Ik wacht het resultaat van het bezoek af

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Sympathieke, eerlijke man. Duidelijke uitleg.

Sympathieke, eerlijke man. Duidelijke uitleg. Bevestigde wat wij al dachten. Heel fijn!

• Ervaring met: Advies

Duidelijke snelle deskundige service

Taco nam de tijd op het huis goed door te lopen en alles rustig uit te leggen. Het was een deskundig en betrouwbaar advies.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen

Helder en ter zake deskundig advies

Prettige ervaring om met de adviseur te praten over de diverse mogelijkheden van verduurzaming van mijn woonhuis. Eerlijke antwoorden over wat wel en wat niet zinvol is om aan te pakken.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie

Fijne service en snel handelen.

Paar dagen na onze verhuizing kwam er iemand langs om ons huis te bekijken en samen hebben wij alle opties bekeken om te verduurzamen. Na dit gesprek hebben wij na een maand al zonnepanelen op ons dag liggen en binnenkort krijgen wij vloerisolatie. Alles binnen 2 maanden geregeld en wel.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie

Alle afspraken prima nagekomen

Op een professionele maar zeker ook zeer klantvriendelijke manier heeft Energie bespaarders ons begeleid bij de verduurzaming van onze woning.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Warmtepomp

Alle zorgen aan Energiebespaarders over laten lukt niet, zelf actie ondernemen.

We wilden alles overlaten aan de Energiebespaarders, maar dat kan niet. Een plan opstellen geeft veel vertrouwen, maar in de praktijk moet je zelf actief blijven. Alles gebaseerd op isoleren, 14 zonnepanelen met warmtepomp en nieuwe CV ketel. De 14 werd eerst 13 en later 10 panelen. 4 panelen minder, die wel op het pannendak van de aanbouw. Moest wel 20 reserve pannen hebben! Maar dat ging toch niet door. Ook 4 pannen op ons dakterras "kon" niet. Niemand wist waarom niet. Twee januari 2023 zijn de zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Bijna een jaar geleden (22-6-2022) akkoord voor de warmtepomp plus CV. Aanbetaling 5 maanden geleden, En technische controle door BACV. Maar nog steeds achter in de rij voor de warmtepomp etc.!?? Leo

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Eerlijk duidelijk en snel

Een fijne organisatie, reageren snel, zoeken alles goed uit en werken goed samen met andere bedrijven. Ga zo door.

• Ervaring met: Zonnepanelen, Warmtepomp

goed, kundig, correct

zie boven

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie, Warmtepomp

Begon sterk en betrouwbaar, maar communicatie in 2023 was matig

In September kwam iemand van de energiebespaarders langs voor een advies gesprek en woning opname. De manier waarop de communicatie destijd verliep was erg goed en we kregen snel antwoord op onze vragen. Het online systeem waarin de offertes worden geplaatst is helder en duidelijk. Echter toen wij akkoord zijn gegaan met twee offertes is er een hoop mis gegaan. Voor de dakisolatie hebben we maanden lang niks gehoord en als we er om vroegen werd er steeds gezegd dat we over een week gebeld zouden worden (wat niet gebeurde). De zonnepanelen zijn 2 maanden later geinstalleerd dan aanvankelijk gepland, omdat er geen steiger op de offerte stond. De hele reden dat wij met de energiebespaarders in zee gingen, was zodat wij zelf niet over dergelijke zaken hoeven na te denken. Het was onduidelijk bij wie de fout lag, maar het was na dit probleem enorm lastig om met de energiebespaarders in contact te komen. Ik heb vaak moeten bellen en mailen en ik had gehoopt dat de energiebespaarders zelf meer initatief zou nemen. Uitieindelijk liggen de zonnepanelen nu wel, maar het heeft een hoop moeite en onrust gekost.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Dakisolatie

Keurige installatie, kundige en nette monteurs

Volgens afspraak installatie op tijd gestart en in één dag afgerond. Het is wel nuttig om zelf goed op de hoogte te zijn van het legplan , want de laatst geplande versie hadden zij niet doorgekregen. Zeer vriendelijk en netjes gewerkt!

Goed - aardige mensen.

Goed en hard gewerkt, mooie resultaat!

• Ervaring met: Warmtepomp

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk

• Ervaring met: N.v.t.

Tevreden

Netjes en vlot en snel

• Ervaring met: Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie

vriendelijk en deskundig

Ik heb het bezoek van Robbie als prettig ervaren. Hij was vriendelijk en deskundig en legde alles goed uit

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Isolatieglas, CV-ketel

Zeer verhelderend en bruikbaar advies.

Prettig gesprek gehad. Vragen kunnen stellen. Er wordt goed gekeken naar de situatie ter plekke. Je krijgt advies op maat. Goede uitleg over welke maatregelen wel of niet passen.

Goed advies op maat . Aan huis goed de mogelijkheden bekeken. Als de bedrijven hun beloftes niet waar kunnen maken zoeken ze snel andere bedrijven.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Warmtepomp

Goede partner.

De installatie gebeurde heel netjes, met name het vervangen van de meterkast aansluiten van de omvormer is heel netjes afgewerkt.

• Ervaring met: Zonnepanelen

Prima begeleiding, goed geregeld door meneer Luuk

Alles van begin tot eind verliep goed, alleen het legplan werd anders , planning was op plat dak 5 platen en op schuin pannendak van huis 3 platen. Dat werd anders omdat er geen ruimte was voor 5 en op de pannendak gelukkig precies voor 4 platen. De monteurs waren goed vakkundig en aardig, de electriciën idem , maar toen die klaar was werkte de installatie niet, dus moest er nog een andere electriciën komen , men kon mij niet vertellen wanneer deze komen zou , maar zeer waarschijnlijk niet meer die zelfde dag. De app was zeer moeilijk te installeren om dat ik niet wist hoe het moest. Dat is gelukkig met hulp van buitenaf gelukt, dus die werkt. Maar van HT Solar heb ik niets weer gehoord ondanks dat ze mij beloofd hebben om terug te bellen. De afwerklijst die ze moeten invullen ligt nog bij mij thuis.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie

Goed advies en snel geplaatst

Advies gekregen, later nog e.e.a. in de offerte aan laten passen. Dat ging zonder problemen. De mensen op kantoor handelen snel de zaken af, wanneer er een terugkoppeling naar de adviseur nodig is, duurt het wat langer.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen

Persoonlijk en uitgebreid advies.

Sander nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en op te nemen. Hij kwam professioneel en gedreven over, zonder opdringerig te zijn. Kortom een fijn en persoonlijk gesprek.

Valschermkade 29

1059CD Amsterdam

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.