Duidelijk

Goed advies gekregen voor oa spouwmuur isolatie en vloerisolatie. Ook een tip om het houten luik voor de kruipruimte met purschuim te isoleren was een pluspunt.

• Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie

Super geregeld

Zowel het advies als de installaties zijn ons goed bevallen. Onze ervaring met installateurs was dat deze altijd lastig te bereiken zijn. We vonden het daarom erg fijn dat Energiebespaarders dit voor ons uit handen nam. De installateurs hebben netjes gewerkt en Energiebespaarders alles goed geregeld. Energiebeapaarders hebben ons gewezen op de afhankelijkheid van de 2 installaties op elkaar in de meterkast en hebben dit in de juiste volgorde laten plaatsvinden, iets waar we door andere partijen niet op gewezen waren

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Zeer slecht !!

Energiebespaarders zegt te ontzorgen, maar blijkt totale tegendeel ! Heb plaatsing van zowel zonnepanelen als warmtepomp zelf moeten regelen. Schandalig hoe ze verder met de afhandeling van de zaken omgaan. Zeggen toe om erop terug te komen, maar gebeurd helemaal niets.

Zeer slecht!!

Het idee om alles bij 1 bedrijf onder te brengen en ontzorgt te worden sprak ons zeer aan. Adviesgesprekken gingen prima en de offertes waren dan ook snel getekend. Vanaf dat moment is alle ellende begonnen. Heel lang moeten wachten en regelmatig afspraken gemaakt die niet nagekomen werden. Bedrijven kwamen niet opdagen, veel vakantie dagen moeten opnemen voor niets. Uiteindelijk anderhalf jaar later zijn de zonnepanelen en warmtepomp geplaatst. Over de zonnepanelen geen klachten, warmtepomp daarin tegen is een drama. Huis wordt niet warm, we zitten nu wederom in de kou. Er wordt niet meer op berichten gereageerd. Kortom we zijn 20000 euro armer en heel veel ellende rijker!

• Ervaring met: Zonnepanelen, Warmtepomp

Ontzettend goed, fijngesprek door professional

Goed gesprek, goede uitleg, professionele vakman, goed advies bovenal vakkundige meting.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Prettige en duidelijke communicatie

Wij zijn goed en eerlijk geholpen door de energiebespaarders. Zij hebben met ons meegedacht en duidelijk advies gegeven dat past bij onze situatie zonder ons het gevoel te geven dat zij ons iets probeerden aan te smeren.

• Ervaring met: Advies, Vloerisolatie

Fijn gesprek met een man die weet waar hij over praat.

Goede en praktische kijk op warmte en warm water.

Deskundig, vriendelijk en realistisch

Prettig gesprek met deskundige man die goede uitleg gaf

Prettig

Goed gesprek, alles zorgvuldig bekeken en nieuwe inzichten gekregen. Wacht nog op het uiteindelijke advies.

• Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp

Een eerlijk advies

De adviseur heeft ons een eerlijk advies gegeven dat was mij duidelijk. De ideeën die ik zelf had vond hij geen meer waarde. De mogelijkheden die hij aandroeg neem ik het overwegen waard.

De Energiebespaarders, in de persoon van Sander, kwam met een gedegen en onderbouwd advies voor het

Zie hierboven.

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp

Prima communicatie!

Prettig en eerlijk advies.

• Ervaring met: Warmtepomp

Duidelijk, snel en uitgebreid

Je krijgt al feedback van me dus wees blij

Prima inventarisatie en houding.

Arjen, heeft in mijn ogen op een prima wijze geïnventariseerd en zijn “voorlopige” advies gegeven. Uitwerking ontvang ik nog. Netjes qua houding.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen

heel prettig en informatief gesprek

heel prettig en informatief gesprek.

• Ervaring met: Advies

Aangenaam, compleet en eerlijk

Het contact met Sander was open en eerlijk. Hij legde alles goed uit en nam de tijd voor de schouwing. Nog even wachten op het uiteindelijke rapport en de offertes. Het was ook fijn te vernemen dat de door ons eerder gemaakte keuzes m.b.t. cv-ketel, HR++, isolatie en dergelijke goede keuzes zijn geweest.

De adviseur Dennis luistert goed, is prettig in de omgang en kundig in zijn vakgebied met eerlijke a

Kundig en niet commercieel gedreven eerlijke advisering.

• Ervaring met: Advies

op een goede manier, rustig uitgelegd.

zie hierboven

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Ter zake kundig, vriendelijk, meedenkend en professioneel

Het gebeurt niet heel vaak meer in deze tijd. Maar Mark nam echt de tijd om mee te denken en alles goed in kaart te brengen om tot een passende offerte te komen. De verdere afhandeling kan ik nog niet beoordelen omdat we nog aan het begin van het traject zitten, maar dit is al veelbelovend.

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp

Super goed

Zeer professioneel

• Ervaring met: Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Warmtepomp, CV-ketel

Veel kennis en expertise

Ik heb veel geleerd over het verduurzaming van mijn woning. De adviseur had veel kennis en zijn advies kwam duidelijk en betrouwbaar over. Hij vertaalde eerlijk over wat prioriteit heeft en wat eventueel later gedaan zou kunnen worden. Echt top!

Tja

Tja

• Ervaring met: Zonnepanelen, Warmtepomp

Een ervaren adviseur die tijd nam voor beantwoorden vragen

Ik ben benieuwd naar de offerte. Adviseur vroeg niet om tekeningen van het huis, die voor een adviesrapport zouden helpen. Veel foto's gemaakt en die gaan vast helpen. Adviseur gaf tips, hopelijk zijn deze ook in rapport terug te lezen. We zijn er mee geholpen: er komt (voorlopige) offerte mee voor hybride warmtepomp, nieuwe cv-ketel en kozijnen/ramen. M.n. voor eerste is weinig onderzoek gedaan (plaats buitenunit is wel naar gevraagd maar niet bekeken), hoe zit het met stroomvoorziening (geschikt? Niet over gesproken)? Maar dit komt vast later nog

• Ervaring met: N.v.t.

Uiterst tevreden en ter zake kundig

Jan maakte een zeer deskundige en betrokken indruk. Hij gaf blijk van een reëele kijk op deze materie. Hij was ook eerlijk over allerlei zaken waarop hij (nog) geen antwoord kon geven. Kortom het gesprek gaf ons een vertrouwen wekkend gevoel!

duidelijk, niet vooringenomen

Begrijpelijk taalgebruik. Helder in uitleg m.b.t. technische mogelijkheden ter plaatse en in de nabije toekomst.

Valschermkade 29

1059CD Amsterdam

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.