duidelijk stappenplan

Luisterde goed naar wat onze wensen waren, motiveerde zijn adviezen duidelijk

• Ervaring met: Zonnepanelen, CV-ketel

Fijne bemiddeling en goed bereikbaar

Ik laat niet vaak een review achter, maar dit bedrijf verdient de waardering. Bij Energiebespaarders hebben wij zonnepanelen en vloerisolatie aangeschaft. Bij de installatie van de vloerisolatie bleek dat de installateurs van de spouwisolatie door een ander bedrijf dit niet helemaal goed gedaan was. Energiebespaarders heeft dit vervolgens voor ons opgelost! Onze ervaring met andere installateurs was ook dat die slecht bereikbaar zijn en daarom waren wij erg blij met de bemiddeling etc. van Energiebespaarders!

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie

Hele fijne ervaring met het team van De Energiebespaarders

De adviseur Mark die bij mij thuis kwam heeft alles netjes uitgelegd en doorgerekend. De installatuer van de zonnepanelen heeft netjes gewerkt en de app aan me uitgelegd. De installateur van de warmtepomp heeft alles goed ingesteld en Energiebespaardess heeft me met de subsidie geholpen. Het ging allemaal eigenlijk makkelijker dan ik had verwacht!

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Snel, vakkundig en transparant

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp

De Energiebespaarders is een professioneel bedrijf die gepast advies kan geven.

Wij zijn enorm geholpen met het advies wat wij van De Energiebespaarders hebben gekregen!

Levert volgens verwachting

De zonnepanelen hadden wat voeten in aarde maar zijn uiteindelijk kundig geïnstalleerd. De warmtepomp via van de Pel was top!

• Ervaring met: Zonnepanelen, Warmtepomp

Gewoon goed aardig efficiënt

• Ervaring met: Zonnepanelen

Zeer deskundige en gedreven adviseur

Heel prettig. Deskundig. Tips .

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Zeer kundig, meedenkend en aardig

Enorm geholpen met het advies van Mark!

Prettig bezoek, deskundige indruk

Mark nam rustig de tijd voor alle aspecten. Ik was wel voorbereid, maar zelf niet deskundig. Hij kon meedenken in de verschillende scenario's die mogelijk zijn. Niet gefocust op 1 oplossing. En dat is fijn.

Oprecht eerlijk en nuttig advies zonder oordeel

Hij zei wat hij zag, hij zei wat hij dacht zolang het over verduurzamen ging. Oprecht en eerlijk advies.

Super duidelijk advies

Super duidelijk en volledig advies zeker een aanrader..

Duidelijke, eerlijk en goede uitleg van de mogelijkheden!

Het was een goed gesprek met Mark, waarbij alle mogelijkheden, onmogelijkheden en kansen zijn besproken voor het aanleggen van zonnepanelen. Daarbij ook gekeken naar de mogelijkheid van een warmtepomp en of dit rendabel gaat zijn, daarbij een eerlijk antwoord gekregen. Bedankt Mark!

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp, CV-ketel

Hele professionele en uitgebreide visitatie

In het gesprek werden alle reeds uitgevoerde aanpassingen om energie te besparen doorgenomen. Heel degelijk werd de huidige woontoestand doorgenomen en de inspectie van alle woonvertrekken verliep met een duidelijk aanwezige deskundigheid met oog voor detail. Daarna werden nog de mogelijke verbeteracties benoemd.

• Ervaring met: Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Warmtepomp, CV-ketel

Fijn gesprek en vertrouwen in goede afloop

Dennis nam ruim de tijd en kwam bekwaam over. Daarnaast erg vriendelijk en geinteresseerd.

Netjes, en goed open comunicatie

Mooi om te zien hoe ze samenwerken. Leggen ook uit wat ze doen en waarom. Heb het als zeer fijne paar dagen ervaren,waar af en toe goed humor plaatje compleet maakte!

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp, CV-ketel

Goed meegedacht

Zeer kundig en secuur. Denkt mee met mogelijkheden. Stelt zich neutraal op

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp, CV-ketel

Niets op aan te merken, ik ben heel erg goed geholpen.

Goede klik met Dennis. Ontspannen gesprek en afhandeling, maar toch professioneel en een duidelijk verhaal.

• Ervaring met: Advies

Deskundig, en dienstverlenend i.p.v. verkopend.

Onze verkoper dacht met ons mee om tot de beste oplossing te komen. Niet om producten te verkopen. daar was ik erg blij mee!

Duidelijk, vriendelijk en deskundig en grondig

Zie bovenstaande samenvatting

Zeer leerzaam!

Wat een super service! We hebben in dat ene uurtje al veel geleerd van Dennis.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, CV-ketel

Uitstekens

Mark was super knowledgeable and helpful - really to talk through the opportunities and challenges with him!!

Heel duidelijk.

Xx

Goede kundige informatie.

Zeer nuttig

• Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie, Warmtepomp

Great!

I have a better picture of what my options are. I am very happy to have Dennis at home. He took the time to explain in detail everything I needed to know to make an educated decision. Very friendly and to the point.

Valschermkade 29

1059CD Amsterdam

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.