Het was super!

Hele fijne begeleiding tijdens het zoeken van mijn jurk. Voelde me gehoord in mijn wensen en een hele fijne sfeer. Zeker een aanrader!!

Een waar feestje om hier DE jurk uit te zoeken

Voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. In alle rust een geweldige jurk kunnen uitzoeken. Zoveel ervaring en alle geduld. In 2 uur tijd ga je uit de keuze komen: gegarandeerd! Geweldig geholpen met veel enthousiasme! Raad deze zaak aan iedereen aan…

Super!

Super goed geholpen in de winkel. Ik kwam open binnen zonder heel specifiek te weten waar ik naar op zoek was. Na een paar vragen kwamen de eerste jurken en aan de hand van die jurken hebben ze super goed ingespeeld op mijn wensen! Ze nemen de tijd en adviseren eerlijk! Na 1,5 uur passen en showen(!) een supermooie jurk gekozen! Raad de winkel zeker aan!

Waanzinnig goed geholpen

Super fijn en goed geholpen! Het was een feestje om jurken te passen.

Heerlijk

Ik heb vandaag de mooiste dag van mijn leven gehad! Ik ben zo blij dat ik mijn droombruidsjurk heb gevonden dankzij jullie lieve verkoper! Ze was super aardig en zeer professioneel! Ik raad elke bruid ten zeerste aan om hierheen te gaan om hun droomjurk te kopen

Goede Service, leuke ervaring!

We werden met open armen verwelkomd en goed geholpen. Core memory erbij voor mij!

Echt te leuk!

Sandra is echt een topper, nam de tijd en vond niks te veel gevraagd. Uiteindelijk mijn droomjurk gekocht !

Geweldige ervaring

Hoewel ik geprobeerd had mij voor te bereiden, had ik heb idee wat voor jurk mij zou passen en of ik wel een jurk zou vinden. Degene die mij hielp was heel bekwaam en vriendelijk. Ze heeft me op mijn gemak gesteld, me uit mijn comfortzone getrokken en me geholpen om de jurk te kiezen die mij het beste stond en mij een heleboel kriebels in mijn buik bezorgde.

Heel blij

Hele goede klanten service en erg meedenkend. Ik ben tevreden naar huis gegaan

Goed begeleid door ervaren styliste

Doordat ik eerder al bij twee andere winkels was geweest was ik goed voorbereid en had ik een duidelijk idee van wat ik wilde. Ook had ik zowel pinterestfoto's als uitsnedes van de jurken op de website van Weddings (in mijn prijsklasse) meegenomen. Op basis van deze selectie heeft de styliste zelf nog 2 of 3 jurken toegevoegd. We hebben bij elke jurk beoordeeld wat ik mooi of minder mooi vond en uiteindelijk viel de keuze op een prachtige jurk uit de sale! In de middag had ik nog een andere pasafspraak bij een laatste boetiek en helaas kon ik de jurk niet reserveren, ik ben alsnog naar de andere boetiek gegaan maar mijn keuze bij Weddings bleef de leukste, daarom aan het einde van de dag teruggekomen om de jurk af te rekenen en de vervolgstappen (stomerij, reparatie kleine schades ivm model uit de sale, doorpassen met coupreuse) te bespreken. Al met al een goede ervaring, ik zou mijn vriendinnen aanraden hier ook te gaan kijken. Ik was hier zelf ook op aanraden van een vriendin heen gegaan.

Fantastisch

Een fantastische ervaring gehad bij weddings! Een super goede stylist die weet waar ze het over heeft en echt kijkt naar de bruid! Super veel keuze en aandacht voor je gezette butget! Niets anders dan lovend over deze locatie!

Het was geweldig

Droomjurk gevonden

Top!

Ik was erg blij dat jullie mij hielp met het uitzoeken van een trouwjurk

Fijne persoonlijke hulp zonder druk

Het was een zeer prettige ervaring met persoonlijke aandacht zonder tijdsdruk. Er werd geluisterd, meegedacht, tijd gegeven. Het was een bijzondere ervaring!

Hij werd steeds mooier

Gister een passessie gehad met Mirjam Vlotte spontane benadering zonder veel poespas. En dat past mij goed. DE jurk gevonden na 4 jurken aangehad te hebben Met recht, een plaatje ♥️ Nu kan het grote genieten nog meer echt gaan worden. I found him (and the dress ;-)

Hele fijne service

Wij hebben heerlijk genoten en de service was echt heel erg fijn!

Professioneel

Heel lief en professioneel geholpen. Dezelfde dag nog weggegaan met mijn droomjurk.

Hele fijne ervaring

Ze nemen alle tijd voor je om heel veel verschillende jurken en stijlen te kunnen passen. Ik ben ontzettend lief en fijn geholpen door Kayleigh! Er word ook netjes rekening gehouden met het budget en je smaak. Kan het shoppen bij weddings iedereen aanraden! Met een knallend YES to the dress aan het einde.

Dankzij de goede hulp mijn droom jurk gevonden. Hele vriendelijke mensen!

Geweldig!

Ik ben fantastisch geholpen door Mirjam, we hadden veel plezier tijdens het passen van de jurken. Van tevoren had ik een bepaald idee wat voor jurk ik wilde, het is totaal iets anders geworden haha. Zij wist precies welke jurken mij goed stonden en de eerste die ik paste is het uiteindelijk geworden. Ben zeer tevreden!

Mooie winkel en super vriendelijk personeel.

Mooie grote winkel. Je word goed geholpen, het personeel doet er alles aan om je op je gemak te voelen. Ze trekken alles uit de kast om jou droomjurk te vinden.

Super team

De dame die ik had was super .. Ook haar collega die er bij betrokken was . 2 dames met groot hart voor hun werk. Door hun geslaagd en mijn jurk gevonden

Geweldig!!

Super geholpen!

Super leuke en fijne ervaring

Ik werd heel fijn geholpen door Nina, dacht goed mee met mijn wensen en uiteindelijk geslaagd voor mijn mooie jurk

Super geholpen en geslaagd!

Fantastisch geholpen en naar huis gegaan met een prachtige jurk!

Goudsesingel 440 444

3011KN Rotterdam

Over Weddings

Bij Weddings begrijpen we dat iedere bruid de grootste keuze trouwjurken wil hebben. Maar ook weten we dat de hele ervaring van de zoektocht naar DE droomjurk ook een unieke en exclusieve ervaring moet zijn. Onze bruidswinkel van 950 vierkante meter hangt vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen en maten. We hebben ruime privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen met de hulp van een ervaren bruidsstyliste. Met het One Stop Shopping concept koop jij je trouwjurk, maar ook je bruidsschoenen, tiara, sluier en bruidssieraden allemaal tegelijk. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten drinken we champagne om te vieren dat jij je droomjurk hebt gevond