Wij hebben een (traditioneel) Abraham- pop gehuurd voor eind juli 2024. Werd bezorgd met eigen bezorger want er waren twijfels of de pop op tijd zal komen. Er was duidelijk aangegeven hoe we in elkaar moesten zetten en er was makkelijk in en uit te pakken. De pop leek precies zo als op de foto en was in een prima staat. Mijn man was zeer gelukkig mee. De pop hebben we via gewone post terug gestuurd binnen 2 dagen (geloof ik), in ieder geval het was voldoende tijd om ven te genieten en ook terug te sturen.

Het was supergeslaagd en een enorme verrassing voor mijn man die ac/dc fan is

Goede service. Ideaal met halen en terugbrengen, wanneer het uitkomt.

Goed communicatie en goed artikel

De Sarah pop huur voldeed helemaal aan de verwachtingen en goede communicatie

Scherpe prijzen en flexibele afhaal

Snel geregeld en totaal geen probleem om een dagje eerder of later een pop op te halen. Pop zag er heel goed uit met zware haringen die goed tussen straatwerk past.

Top geregeld!!

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en op tijd in huis.

Prima verzorgd

Super geregeld!

Ophalen en terugbrengen was makkelijk geregeld. Zelfs 2 dagen eerder op mogen halen ivm ophalen. Pop was erg mooi. (Docente) Top!

Mooi op tijd afgeleverd

Goed geregeld en waar voor mijn geld

Communicatie top en alles goed begeleid tot aan het terugsturen

Leuk, prettig en makkelijk

Mooie pop, fijn klein pakket om op te halen. Ophalen (en wegbrengen) kon op je eigen tijd, das makkelijk. Prima adres.

Heel goede service en instructie.

Heel goede service en instructie. Makkelijk om op te zetten en terug te sturen.

Geslaagde verrassing

De uitgekozen pop lag zoals beschreven klaar en na de gebruiksperiode kon ik ook gewoon in de avond retour brengen. Het opzetten van de pop was eigenlijk in 5 minuten gebeurt terwijl ik hier 1 uur voor had uitgetrokken.

Ik raad het ten zeerste aan

Ik was zo verrast hoe gemakkelijk het proces was. Van bestelling tot montage. Ik zou het allemaal zelf kunnen doen. De kwaliteit van de pop en de luchtmachine was uitstekend. Alles was duidelijk en vrij van schade. De communicatie vanaf de bestelling tot aan de levering was uitstekend. Ik ben erg onder de indruk van Opblaasfiguurshop.nl Ik raad het ten zeerste aan

Aanrader

2 poppen in 2 jaar tijd besteld voor onze ouders die 50 werden. Ruime keuze, prijs is prima en verzenden/retourneren kan snel en gemakkelijk.

Makkelijk op te zetten en afbreken en het retour sturen is ook heel makkelijk.

Alles perfect in orde

Alles perfect in orde

Ik had een foto gestuurd met pop was heel leuk was ech een s6 zal nog een pop nodig hebben in maart dan wordt ik 50 haha

Fantastisch

Gewoon in 1 woord fantastisch, goede service. Geweldig mooie pop.

Zeer eenvoudig te bestellen. Keurig op tijd geleverd. En terugbrengen voor retour ook heel eenvoudig .

Keurig geregeld en goede materialen

Met de juiste manier communiceren en met goede materialen is t niet moeilijk om jullie een goede recensie te geven. Keurig op tijd brengen en halen. Materiaal was in goede conditie en kon gelukkig tegen een stootje ( het waaide die dag nogal erg) Ik ben tevreden en de verassing was geslaagd voor de jarige.

Goede communicatie, prettige mensen.

Snel en keurig

Alles compleet en het afhalen en terug brengen is super goed geregeld Vriendelijk en niet zo’n standaard pop Dusssssssss een aanrader

Prima!!!

Mooie pop, keurig op tijd. Helemaal prima.

Alles keurig geregeld. Geen op- of aanmerkingen.

Wij hadden een pop gehuurd voor de 50ste verjaardag van mijn vader. Hij viel goed op! De hele buurt en in omstreken wisten ze dat wij een abraham in huis hadden. Wij waren erg laat, maar was snel geleverd. Ook toen wij de pop niet tijdig konden terugsturen omdat het postkantoor die dag gesloten was, werd hier geen probleem van gemaakt. En kon ik dit een dag later alsnog terugsturen. Bedankt!

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!