helemaal goed geregeld

makkelijk opzetten, ventilator niet te veel herrie, wordt op tijd gebracht, en wegbrengen met retourlabel ook makkelijk, m.a.w. hele goede service

Top service

Mooie leuke pop. Service is top, reageren heel snel Op iedere vraag

Vriendelijk en snelle service

Voor mijn vriend heb ik een Abraham geregeld. Niet lang daarna bleek mijn 'zwager' een soortgelijke Abraham geregeld te hebben. Het was toen geen probleem om de Abraham te 'upgraden' naar een Abraham in bierton. Ook werd er extra mail gestuurd dat de Abraham ivm trage levering een dag eerder werd verzonden zodat deze op tijd voor de jarige job aanwezig zou zijn. Prima geregeld!

Ik heb er maar 1 woord voor: TOP!

Geweldige service

Na 19:00 nog de telefoon beantwoorden om en pop te regelen voor de ochtend erop. Zelfs zijn ze bij de opslag wezen kijken wat er nog beschikbaar was in de avond. Top service hier ga ik vaker wat bestellen. De handleiding was ook duidelijk kind kan de was doen. Groeten Paul

Uitstekende service, halen een brengen ideaal

Goed geregeld werd zelfs eerder bezirgd

Mooie grote pop, werd bezorgd ruim van te voren. Makkelijk op te blazen.

Super service! En echt vroeg van te voren geleverd!

Super leuke pop! Had hem 3 dagen voor de startdatum binnen dus super top! Duidelijke beschrijving van hoe retour! Echt super

Super service, snel geregeld

Super snel en makkelijk was de opblaaspop besteld en die kwam mooi op tijd binnen. Ik had er ook nog een spandoek bij besteld, ook dat ging super makkelijk en die zag er mooi uit. Terugsturen was ook super simpel. Ik zou zeker aanraden aan anderen.

Top, goede ervaring.

Duidelijke indicaties betreft levering.

SUPER!

`Goede communicatie. dachten erg mee om pop optijd te hebben voor de dag dat hij gebruikt moest worden. voor de zekerheid dus een dag eerder verstuurd. en met retour label kon hij weer netjes terug.

Helemaal volgens plan!

Via via had ik de website gevonden en de leuke vissersman-pop besteld! Ook een spandoek laten maken. Beide werden bezorgd en ik heb direct het spandoek bekeken en wat was deze mooi geworden! Boven m'n verwachtingen en echt zó gaaf!! De pop was groot, maar ging supermakkelijk op en nog makkelijker weer neer haha hij heeft de hele dag staan shinen en m'n man was enorm verrast! 1 geheel geslaagde ervaring!

Sara opblaaspop gehuurd, zak kwam ruim van tevoren met pop en blower binnen. Opzetten met de blower binnen 2 minuten. Prachtige grote pop. Na een dag pop met de blower terug in de zak en afleveren bij een DHL punt. Adres voor het terugsturen zat geprint in de zak. Super service !

Geweldig en gemakkelijk geregeld

Ik had Sara op de scootmobiel voor op het balkon en was verrast door de grootte van de pop, ideaal met ophalen en wegbrengen, lag klaar in de kast en kon het gewoon in dezelfde kast terugleggen. Super bedankt!! Gr Gert

Aanrader!

Alles netjes geregeld zoals afgesproken, heel blij mee!

Goede website Makkelijk uitzoeken op categorie Afhalen en brengen super eenvoudig Via afhaal kast echt top Goede informatie over op en af bouwen Van de gehuurde poppen Veel keuze aan poppen

Veel keus, goed materiaal en tijdige bezorging!

Naast bovenstaande, ook nog een fijne communicatie met Marinda. Er was een duidelijke instructie meegestuurd hoe we de pop moesten installeren en na afloop weer op moesten ruimen en verzenden. Ondanks de niet geringe afmetingen van de pop, zeer handzaam en makkelijk te doen! Als we weer een jarige collega hebben of iets anders te vieren, weet ik jullie te vinden.

Zeer goed en duidelijk geregeld

Duidelijke website en alles keurig en op tijd geregeld. Alle materialen zien er keurig uit en zijn compleet.

Snelle reactie, mee denkend in oplossingen. Ruim op tijd geleverd. Super bedrijf.

Was echt leuk! Eenvoudig op te blazen.

Snel en goed

Heel leuk, mooie pop!

Een echte eye-catcher!

Super leuk en goed geregeld.

Ruim op tijd geleverd en makkelijk op te zetten. Het inleveren op het postkantoor was geen enkel probleem.

Fijne communicatie en duidelijke instructies

Na een kijkje op de webshop een telefoontje gepleegd voor nog wat resterende vragen. Vriendelijk persoon aan de telefoon die duidelijk uitlegde wat de bedoeling is. Na de pop gereserveerd te hebben ben ik continue op de hoogte gehouden via mail. Ook na het feestje leuk contact wat gevolg had in een leuk verhaaltje op FB. AL met al een prettig bedrijf met vriendelijke personeelsleden.

Super service!

Goede service! Snel antwoord op je vragen en alles naar behoren! Echt een aanrader!

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!