Een online cursus gevolgd via sport en people. De online trainingen duurde ongeveer 4 uur achter elkaar en de docent bleef ook echt al die tijd enthousiast praten en uitleggen waardoor het, voor iemand die niet gewend is om achter de laptop te zitten, makkelijk vol te houden was. Ook wanneer je buiten de lessen om vragen hebt wordt er snel gereageerd via whatsapp of met een belletje. Al met al tevreden en zal mij zeker nog eens aanmelden voor een andere cursus.

Helemaal top opleiding en goede organisatie!

Ze zijn heel goed met jou betrokken en ze ondersteunen jou tijdens opleiding bij het leren.

Leerzaam!

Super leerzaam! Super fijn dat de cursus online is. En dat je er ook nog een noek bijkrijgt’

Tot nu toe al een goed gevoel over de cursus!!

Ik heb de cursus nog niet gevolgd, maar de hulp die ik ontving van te voren was zeer fijn!

Duidelijke info

Direct toegang tot het les portaal, alle info krijg je per mail en kun je tevens terugvinden online. Tot nu toe top dus.

Fijne opleiding, snel contact en fijne opleiding locatie (Utrecht)

Vanaf het eerste moment heel snel contact met meerdere medewerkers. Nemen vragen snel en serieus op. Duidelijke opdrachten en online is alles erg overzichtelijk. Fijne docent (Jurgen) en genoeg les/leermateriaal. Echt een aanrader!

Super begeleiding en opleiding

Ik volg de opleiding fitness A. Ik ervaar goede begeleiding vanuit Sport & People. Ook de opleiding zelf is duidelijk en mooi opgezet. Deze opleiding raad ik zeker aan

Duidelijk en overzichtelijk

ik wist precies waar en hoe ik me moest inschrijven vanwege de duidelijke mailtjes

Good and clear course

The study material is quite self explanatory and easy to follow

Professional school and experienced teachers !

Choosing this school and this course was the best choice. The course was very thoroughly prepared and the teachers are professionals. I feel very well prepared to be a fitness instructor and the knowledge I gained will definitely be useful in my work. I recommend it to everyone!!

• Would you recommend us? Yes

Een goed gestructureerde opleiding met de juiste ondersteuning

Ik ben tevreden van de opleiding voeding en lifestyle PT PRO. Het staat netjes gestructureerd en video’s helpen meer dan woorden. Goed zo!

Een top studie

Tot nu toe vind ik het een goede studie, mijn spullen zijn netjes verstuurd, alle benodigdheden heb ik en ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn diploma behaal

Goede opleiding met snelle hulp

Ik vind de opleiding erg duidelijk en alles is goed en uitgebreid uitgelegd. Als je hulp nodig hebt kun je die ook altijd snel krijgen!

Mensen die met je mee denken. Verfrissend.

Vanaf het 1e moment werd ik al goed door alles heen begeleid met de inschrijving. Tot nu tot goed & duidelijk contact. Verwacht dat de opleiding ook soepel zal verlopen.

overzichtelijk en duidelijk

het inloggen is erg vanzelfsprekend. de hulp die je krijgt is snel en handig. informatie word goed gegeven zodat je niks belangrijks mist. aan te raden voor menden die op zoek zijn naar een fitnesstrainer curus

Erg leuke en actieve cursus!

Ik heb afgelopen jaar de Kettlebell Trainer cursus. Een erg leuke opleiding met veel praktijk les met het doel zoveel mogelijk zelf instructies geven aan anderen. Hierdoor leer je zowel de oefeningen correct uit te voeren, als het overbrengen van de oefening aan de klant. Absoluut aan te raden dus!

leerzaam

ik ben net begonnen met de cursus ademcoach en ik ben erg enthousiast. de cursus is leerzaam. het is een leuke verdieping om toe te voegen tijdens bijvoorbeeld trainingen.

Uitstekende service!

Medewerker had alle tijd om mijn vragen over de opleiding telefonisch te beantwoorden, ontzettend vriendelijk. Daarna persoonlijk nog terug gebeld om te vragen of alles is gelukt. Enorm attent en vriendelijk . Inschrijving ging heel gemakkelijk. Alle informatie over de opleiding fitnesstrainer A was duidelijk te lezen op de website.

Gewoon goed

Snelle reactie terug na inschrijving. Duidelijke omschrijving wat de vervolgstappen zijn.

Meest complete opleiding

Goede en nette opleiding. Bij vragen wordt je snel beantwoord

Duidelijk en zin om aan de slag te gaan

Toch de stap gezet om de opleiding Fitnesstrainer A te doen. Helaas is klassikaal geen optie voor mij dus doe ik de opleiding ondemand. Na inschrijven veel info binnen gekregen en na een paar dagen de boeken en rest van de info. Alles is duidelijk uitgelegd en je kan ook een belafspraak plannen voor meer vragen. Dus ik ga ervan uit dat deze opleiding na 8 maanden wel succesvol afgerond zal zijn. Ik heb er zin in!!

Professionele cursussen met inspirerende praktijkvoorbeelden

Ik heb inmiddels meerdere cursussen gevolgd bij Sport & People en elke keer weer ben ik onder de indruk van de kwaliteit. De instructeurs zijn stuk voor stuk zeer ervaren en weten de lessen niet alleen duidelijk, maar ook boeiend te maken door het delen van hun eigen praktijkvoorbeelden. Dit geeft een extra dimensie aan de klassikale lessen en het is allemaal erg leerzaam én inspirerend. Een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen met professionele begeleiding!

Makkelijke en leuke studie om thuis te volgen.

De opleiding is leuk en makkelijk thuis te volgen. Met vragen kun je snel terecht bij de docenten. Wat fijn is want daardoor kan je snel verder met je opdrachten.

Goede service en advies

Tijdens het maken van mijn opleidingskeuze goed geadviseerd door Sport&People. Ik volg de on demand opleiding maar word goed begeleid in hoe te beginnen met de opleiding. Als er iets onduidelijk is dan wordt er snel een uitleg gegeven! Kortom; ik ben blij met de keuze om de opleiding bij Sport&People te volgen!

Top uitleg

Ik heb de opleiding Kettlebell gevolgd. Geweldig uitleg veel geleerd.

Elzenweg 37

5144MB Waalwijk