Snelle en bruikbare suggesties

Via Trustoo kreeg ik snel een aantal interessante suggesties voor het laten renoveren van onze tuin. Dat leidde snel tot een opdracht aan één van de bedrijven. Klein puntje: Sommige bedrijven reageerden via de e-mail maar mijn reacties daarop dat stonden niet allemaal in het overzicht van mijn contacten op de website.

Makkelijk en duidelijk .

Alles gaat zoals het zou moeten. Duidelijk en snel.

Goede ervaring

Dank zij Trustoo heb ik snel een goede timmerman gevonden.

Perfecte hulp bij het zoeken naar geschikte bedrijven

Zie bovenstaand

Gevonden wat ik zocht

De zoektocht was makkelijk Het bedrijf heeft mij gebeld. Prettig gesprek gehad en offerte ontvangen

Alles oké

Krijg netjes alle aanbiedingen per mail Keuze is dan makkelijk

Snel een fijne schilder gevonden

Schilder reageerde direct en kon opdracht binnen de door mij gevraagde periode uitvoeren.

Een aantal bedrijven genoemd, waaruit ik een keuze kon maken.

Snel en zonder zelf te moeten zoeken contact gebracht met de juiste mensen

Fijn dat dit bestaat als je in drukke tijden zelf niet toekomt aan het uitzoeken en vergelijken van verschillende bedrijven. Bedankt!

vlotte dienstverlening

Al meerdere keren de juiste bedrijven gevonden, die ons uitstekend hebben geholpen

zeer goed

ergbehulpzaam

Ik vond het erg verwarrend

Ik dacht een offerte-uitvraag rechtstreeks aan het bedrijf gestuurd te hebben, maar kreegb toch berichten van Trustoo

Direct geweldig bedrijf gevonden

Snel, netjes

snel

Snel contact met een leverancier die binnenkort aan komt om e.e.a. te bespreken.

Heel gemakkelijk kontakt krijgen

Ik kwam op de site terecht en zocht iemand voor een rattenprobleem, vulde mijn gegevens in en werd na 10 minuten gebeld door 2 verschillende bedrijven! Geweldig. Afspraak voor morgen gemaakt en hopen dat ze het kunnen oplossen!

Goed om je te oriënteren

Dat ging vlot om zo enkele bedrijven te kiezen. Veel reviews, hoewel het ook goed is om de desbetreffende websites te bekijken.

Snel een goede klusser gevonden

In één dag, zonder veel gedoe, iemand gevonden die mijn klus kan uitvoeren.

Handig

Een handig hulpje bij het selecteren van een bedrijf.

Goed ontvangen

Een snelle reactie waardoor ik met een geschikt bedrijf heb kunnen onderhandelen.

Prima dienstverlening door Route2Zero bij vervanging Enphase Gateway van mijn zonnepanelen-systeem

Via Trustoo vond ik bij ons in de buurt Route2Zero als installateur voor Enphase zonnepanelen systemen. De Enphase Gateway (Envoy) - die jaren geleden door een ander bedrijf (met service beneden peil) was geïnstalleerd - functioneerde al enige tijd niet naar behoren. Route2Zero analyseerde in korte tijd de fout en kon in korte tijd een nieuwe gateway leveren en installeren. Bovendien werd ook de fysieke positionering van de zonnepanelen geoptimaliseerd. Alle lof voor deze goede service!

Professioneel platform en gemakkelijk in het gebruik

Tot mijn verrassing was er een vlotte follow up door de door mij geselecteerde bedrijven. Kan geheel digitaal afgehandeld worden als je dat wilt.

Zie hieronder

Jammer dat zo weinig aangewezen bedrijven geen contact met je opnemen !

Snelle service en houd alles op to date

Zeer snelle service en onderhoud

Snel geregeld

Niet erg veel reacties op mijn aanvraag maar wel één waar ik mee verder kan.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie