heerlijke gemoeddelijke mensen waar goed overleg mogelijk is en waar je nog als mens wordt behandeld en niet als klant met nummer?? je wordt zeer goed en erg netjes behandeld.
Auto Bakker een no nonsens garagebedrijf, geen receptionist of verkopers in dure pakken, Tino en Johan gewone jongens van de gestampte pot, doe maar gewoon doe je gek genoeg. Of je nu komt voor een nieuwe auto of een simpele reparatie, je word als klant op dezelfde manier behandeld. Ik loop er onderhand al heel wat jaartjes kan me er dus een redelijk goed beeld van vormen.
een bedrijf dat klantvriendelijk is en duidelijk en niet ten onder gaat aan allerlei administratieve toestanden. afspraak is afspraak. receptie en alle medewerkers geven toelichtiing als je een technische vraag hebt. Dit is mijn vaste garage voor aanschaf skoda\'s. en onderhoud. Nette prijzen die terecht de garage in stand moet houden zonder de klant het vel over de neus te halen. een garage waar je vertrouwen in hebt, anders dan bij eerdere garage.
behulpzaam, vriendelijk, proberen ook algemene vragen zo goed mogelijk te beantwoorden
Onze ervaringen zijn bijzonder goed met dit bedrijf.
ik kan er altijd terecht met vragen en word goed geholpen bij onderhoud of reparatie
lekkage met koelvloeistof
heb nog weinig ervaring met dit bedrijf maar de eerste indruk is ok.
ZEER GOED!
prima .