Apk laten doen de onkosten zijn eerst doorgebeld zodat er geen verrassingen zijn.
Reeds meerdere onderhoudsbeurten laten doen bij Vakgarage Geldrop. Steeds tot volle tevredenheid. Prijs t.o.v. merkdealer is gunstig. Vooraf een telefoontje wat er eventueel extra moet worden gedaan en de prijs wordt doorgegeven.
Ik ben goed geholpen. Met prijsopgave vooraf.
Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding.
Goede service, kwaliteit top en vlot geholpen. Ben uiterst tevreden!
Aankoop keuring laten uitvoeren Professioneel bedrijf
Eerlijk en duidelijk advies. Prima service
Goede service en klantvriendelijk!
Naast expertise en een geweldige service is men hier professioneel gepassioneerd bezig auto s te maken en ben je als klant in beeld!
Na mijn eerste kennismaking volgt de beoordeling later.
Op basis van offerte reparatie uit laten voeren wat exact uitkwam.
Deskundig, klantvriendelijk, hulpvaardig
Prima vriendelijk
Goed, professioneel, gratis vervangede fiets.
Een geplaatst vervangings onderdeel bleek een fabrieksfout te hebben, direct na constatering vervangen
Positief, alles snel en goed geregeld.
Altijd duidelijke goede service
Vriendelijk,duidelijk netjes goede vaklui .alles correct afgehandeld !
Je hoeft maar te bellen en maken tijd voor je.
Goede en snelle service. Vooraf wordt doorgesproken welke onderdelen vervangen moeten worden en wat de prijs word. Ook de corona maatregelen worden goed gehandhaafd. Een dikke plus dus.
Prima aervice. Makkelijk en snel klaar.
fijne garage, duidelijke afspraken, we gaan leasen maar willen het onderhoud daar laten doen
Met een vage klacht naar de garage, binnen 10 minuten een waarschijnlijke diagnose met prijsopgave en 2 dagen later netjes en betaalbaar gemaakt. Blij mee!
Dwarsstraat 28
5666 BD Geldrop