4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk , behulpzaam. En reeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakgarage Ketting verstaat zijn vak! Service en klantvriendelijkheid staan voorop! Nu helaas even een jaar \'vast\' aan de merkdealer ivm garantie, maar daarna gaat ook mijn auto weer lekker in onderhoud bij Michel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant bij deze garage naar volle tevredenheid. Ivm met aanschaf nieuwe auto naar de dealer ivm garantie maar daarna gauw weer terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al zeer lange tijd (40 jaar) zorgt dit bedrijf voor onze zakelijke en prive-auto\'s ,waarbij wij altijd kunnen rekenen op Betrouwbaarheid,Deskundigheid,Zorgzaamheid,Vriendelijkheid ,dit alles met een goede prijs/kwaliteit verhouding, gewoon Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ketting en zoon zijn al tientallen jaren een begrip in Hoogvliet en omgeving. Michel en Jan staan altijd voor de klanten klaar. Dit bedrijf weet wat service en klantvriendelijkheid is.

Pottebakkerstraat 19

3194AD Hoogvliet rotterdam