Onderhoud met vakmanschap
Altijd goede service gehad. Alle medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en denken mee. De reparaties worden altijd snel, in overleg en goed uitgevoerd. Altijd eerlijk over wat er aan reparaties moeten worden uitgevoerd en altijd in overleg als de kosten hoger uitvallen als gepland. Echt een klant- en kwaliteit gericht bedrijf. Had me geen betere garagehouder kunnen wensen! Auto's onderhouden is nou eenmaal duur, maar hier is het het ook echt waard.
Super ervaring!!
Betrouwbare garage, die meedenkt in oplossingen. Daarnaast ook ontzettend vriendelijk. Gewilde garage, dus soms even wachten tot er plek is. Maar indien beschikbaar, het wachten waard!
Goed geholpen bij uitzoeken nieuwe tweedehands auto.
Vakkundig en vriendelijk personeel, ze staan je altijd te woord en helpen je wanneer je problemen hebt. Ik ben zeer tevreden!
Zie bovenstaande.
Klantvriendelijk en meedenkend en vakmensen
Altijd uitstekend
Prettig ontvangst met een goede en klantvriendelijke benadering.
Een bedrijf met goede service, vriendelijk personeel en een eerlijk advies over wel of geen reparatie.
Erg blij om een betrouwbare en meedenkende garage in de buurt te hebben.
Sinds twee jaar een vakkundige garage om de hoek, altijd behulpzaam en goede service.
Bovendien altijd beschikbaar voor een snelle reparatie indien nodig.
Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf.
Offerte aangevraagd voor nieuwe banden. Kreeg offerte met 3 verschillende merken/eigenschappen. Afspraak gemaakt en voor de middag was auto al klaar. Ook nog koelvloeistof bijgevuld. En flesje wijn voor de feestdagen. Super!
Super bedrijf en een geweldige service
Doen hun best om je van dienst te zijn en mee te denken welk onderhoud nodig is. Zijn pro actief en doen net dat stapje extra. Geen 10 gegeven om ruimte te houden voor verbetering ;-)
Prettig
Altijd een hartelijk welkom en goed advies. Er wordt meegedacht zonder uit te zijn op de hoofdprijs. Al jaren vaste klant en dat hou ik zo!
Denken goed mee. Ik schrik soms wel van de prijzen maar dat is niet alleen hier van toepassing
Ze leveren uitstekende service
Ben hier goed geholpen.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Ze bellen wanneer ze een reparatie willen doen en wat het gaat kosten. Zo kom je nooit voor onvoorziene dingen te staan als je de auto gaat ophalen. Top garage met mensen die hun vak verstaan.
Ze denken mee en voeren alles goed en snel uit !
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem