Goede communicatie, duidelijk.
Het is elke keer weer een hele goede service. Vriendelijk, bekwaam en snel. Ik kom er graag.
Als vaste klant ben ik al vele jaren zeer tevreden over Vakgarage Van Laar. Kleine werkzaamheden, zoals een accu vervangen, worden als vanzelfsprekend tussen het geplande werk door uitgevoerd. En als extra service worden de bandenspanning en de ruitensproeivloeistof gecontroleerd. Klasse!
Al vele jaren zeer tevreden
Problemen ondervonden tijdens het rijden, direct gebeld en uitgelegd. Advies was om de auto even in de middag langs te brengen en vanwege drukte zouden ze kijken of ze het zsm konden onderzoeken/verhelpen. Einde van de dag werd ik gebeld dat het was verholpen. Ben erg tevreden dat het zo snel kon, mijn dank is groot.
Accuraat, behulpzaam en ook nog vriendelijk en het belangrijkste .. Ze verstaan hun vak!
Vloeistoffen bijvullen.
het is gewoon altijd goed
prima service
Gaat niet zonder overleg dure reparaties uitvoeren.
Al heel lang mijn garage en dat heeft een reden.
Al vele jaren komen we met onze auto's bij Van Laar, altijd prettig contact en fijne eerlijke mensen. Ook duidelijkheid over eventueel meerwerk en kosten. Prima service
Met wat voor vraag of probleem ik kom, alle medewerkers staan voor je klaar. Er wordt professioneel naar je vraag geluisterd en beantwoord door hulp en/of meedenken.
Goede service!
Ik kon, ondanks dat het ontzettend druk was, direct de volgende dag terecht met mijn auto-probleem. En het mankement is dezelfde dag opgelost, top service!
Door mijn garage omtrent banden en klein onderhoud werd ik gewezen op de firma van Laar voor specifiek onderhoud en reparatie aan mijn Opel Zafira Tourer. Aangezien er een koel probleem werd geconstateerd. Na een afspraak te hebben gemaakt is het probleem verholpen en ga ik straks met een gerust hart op wintersport. Bedankt
het loopt altijd vlot en onze auto doet het altijd.
Ik wam voor een bandenwissel. Dat verliep uitstekend. Daarnaast kundig advies over eventueel andere kleine reparaties.
Van Laar is een servicegericht garagebedrijf dat (als het even kan) altijd tijd voor je maakt.
Frank, mijn held. Toch nog voor de Kerstdagen met de auto op weg
Denken altijd goed met je mee voor de beste en voordeligste optie bij een reparatie, er wordt altijd moeite gedaan je zo snel mogelijk te helpen aan een afspraak en met kleinigheden wordt je gelijk geholpen als je langs komt (lamp vervangen of zo)
Goede service en vakmanschap. Daarnaast wordt er goed geluisterd en meegedacht.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem