Deskundige vakmensen die zich aan afspraken houden. Al jarenlang klant en meer buren gaan naar deze garage. Ook voor advies altijd beschikbaar.
En voor een eerlijke prijs.
Zeer nette afhandeling, duidelijk via telefoon geïnformeerd over meerwerk en bij afhalen auto nette servicegerichte afhandeling.
Deskundig onderhoud en gedegen advies!
top mensen.
Ik had vermoeden van oorzaak onderhavige probleem. Diagnose is vervolgens professioneel gesteld en reparatie op korte termijn uitgevoerd. Auto is weer betrouwbaar en heeft al veel km's afgelegd.
De banden wissel werd direct uitgevoerd. Super! Fijne ontvangst, bijzonder attent personeel! Dank jullie wel voor de zorg voor onze auto!
Vandaag de auto gebracht voor een kleine beurt. Keurig geholpen. Alles verliep naar wens. Aanrader! Onvergelijkbaar met een chinees restaurant waar ik laatst heb gegeten. Dat was belabberd. Vakgarage van Laar daarentegen is top.
goede service
Snelle afhandeling ook na APK. Het blijft onze garage.
Altijd goed service tegen redelijke prijzen.
Altijd een goede ontvangst, vriendelijk en kundig geholpen 👍
Een garage die met je meedenkt!
Een fijne garage met vriendelijke medewerkers en professioneel advies. Denken mee met jou en je portemonnee, waarbij veiligheid voorop staat. Kom er al jaren en blijf dat zeker doen!
Betrouwbaar, kundig, vriendelijk en correct.
Nu voor het derde jaar klant. Altijd vriendelijke bejegening. Transparant
Dit keer alleen de bandenwissel maar ook dat is volgens afspraak op tijd ingepland en afgehandeld.
Ik stond met pech langs de weg en de auto bij de garage gesleept. Ondanks de drukte die er is hebben ze toch nog tijd gevonden om tussen door me auto te kunnen maken. Top werk en snel
Eerlijk en vakkundig personeel waar je gerust je auto in onderhoud kan doen.
Komen afspraken na, verlenen goede service, geduldig en vriendelijk.
heel goede service
Vriendelijk team, goede en snelle service! Mijn auto rijdt als een zonnetje!
Altijd als ik binnen loop weet iedereen wie ik ben en ik wordt altijd gehoord. En klein probleem wordt gelijk verholpen en anders is een afspraak zo gemaakt.
Fijne garage!
zie hierboven