Wij zijn er netjes en correct behandeld
Zeer vakbekwaam
Goede service , klantvriendelijk
vakkundig ,vriendelijk en de tijd wordt genomen voor uitleg.
Keurig geholpen en uitstekend geadviseerd over de auto die we op het oog hadden, maar uiteindelijk niet gekocht omdat we het net niet eens werden. Jammer, maar wel een prima indruk gekregen van dit bedrijf. Aanrader!
Fijn geholpen en geadviseerd
Prima uitleg en test mogelijkheden. Veer aandacht om te komen tot de optimale fiets
Acht uur, in stromende regen lever ik mijn auto in. Paraplu meegenomen om naar huis te lopen. Niets daarvan, ik wordt door Bart ,met de bus, naar huis gebracht. Geweldige service.
Bij aankoop nam men alle tijd en hebben we diverse fietsen (verschillende motoren) uitgeprobeerd. Er werd gevraagd en ongevraagd deskundig advies gegeven. Fiets werd op maat gezet en levering was op tijd en volgens afspraak. Ook bij terugkomst enkel dagen later vroeg men hoe de fiets beviel en gaf men tips over hoe de ondersteuning en versnellingen beter te gebruiken.
Prima garage
Vriendelijk en vakmanschap
Hebben me goed geholpen met de auto zoeken die ik wilde
Tevreden: Al jaren
lossen de problemen snel op
Zie bovenstaande
Behulpzaam meedenkend voorkomend
Persoonlijk contact tijdens de hele aankoopprocedure. Ook werd er snel naar oplossingen gezocht toen de aankoop vertraging opliep.
Bij de aanschaf van onze nieuwe fietsen bij Green2Go werden wij met enthousiasme ontvangen, kregen goede uitleg, hadden de mogelijkheid om meerdere testritjes te maken en ook bij het ophalen van de fietsen was er meer dan voldoende tijd voor uitleg en vragen. Top service!
Ik ben erg tevreden na een aanrijding is mijn auto netjes opgeknapt heb meteen de keuring laten doen daar had ik zelfs de rekening eerder van verwacht
Kundig, goed advies en eerlijk.
De medewerkers waarmee ik contact heb gehad waren zeer klantvriendelijk.
Heb hier met Jack reeds gesproken.
Beste heer Pellemans, Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de enquete in te vullen. Ook erg fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en deskundigheid. Om onze service en kwaliteit te waarborgen investeren wij continue in opleiding van ons personeel en in apparatuur om aan de nieuwste technieken in auto's te kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen wij u een compleet advies geven over de staat van de auto en uw veiligheid waarborgen. Naar aanleiding van uw opmerking over de prijs hebben wij de historie van uw auto bekeken. U heeft uw auto altijd netjes jaarlijks onderhouden. Omdat u inmiddels alweer vele jaren plezier van uw auto heeft, kunnen we niet ontkomen aan het feit dat er af en toe extra vervangingen of reparaties uitgevoerd moeten worden zoals banden of bougies. Dat veroorzaakt een incidentele verhoging van de kosten. Hierbij hanteren wij altijd de richtlijnen van de fabrikant en overleggen dit altijd met de klant. Indien u het prettig vindt, lopen wij graag even de kosten met u door zodat het voor u overzichtelijker wordt. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf van Nieuwenhoven
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind