We waren gehecht aan een ander merk dus moesten we overtuigd worden dat deze auto van een ander merk ook betrouwbaar was Hier hebben we goede begeleidingen advies in gekregen
Bij deze garage stond de auto die we zochten. Is wel een heel eind uit de buurt maar geen moment spijt gehad om hier een auto te kopen. Heel vriendelijk geholpen en ziet er allemaal prima uit.
Een prima en goed overleg ivm met het uitvoering van de klacht wat gedaan moest worden. En de service niet te vergeten natuurlijk.
Prima garage! Jammer dat er bij aflevering geen ruitenvloeistof in zat. De lak (zwart) had na een poetsbeurt een vreemde verkleuring die niet weggepoetst kon worden. Hierover nemen we volgende week contact op met de garage.
Goed service, nette afhandeling en alles volgens afspraak
Goede en snelle reactie gekregen mbt het kopen van een gebruikte E bike. Correct geholpen en advies gegeven tijdens de koop van mijn E bike.
Ik ben content met het onderhoud van de auto en ook met de manier waarop ik als klant behandeld word.
zeer aardige verkoper en zeer vriendelijk
Zeer goed geholpen
Goede ervaringen
Nv
Altijd vriendelijk en gastvrij en er zijn voor de klant.
Klantvriendelijk, goede eerlijke uitleg. Snelle levering.
nogmaals kundigheid en vriendelijkheid
fijn geholpen
Huidige auto ingeruild volgens afspraak niet echt te klagen. Nemen ze genoeg tijd om alles uitleggen begeleiden tijden papier werk. Enige minpuntje volgens aflevering beurt afspraak moest binnen bijten gepoetst zijn en dat was niet echt volledig gebeurt (binnen was echt niet gedaan, buiten gedeeltelijk). Voor rest alles prima.
Prettige bejegening en correcte wijze van afhandeling
prima service. Ik kreeg de auto aan de binnenkant schoon terug, top!
Prima volgens afspraak. En lekkere koffie
Goede afspraken kunnen maken, welke ook stipt werden nagekomen. Aflevering prima geregeld, nu lekker kilometers maken.
Aanschaf andere auto verliep naar wens en afhandeling is ook prima gegaan.
Ik ben heel tevreden met alles, Als alleenstaande vrouw kan ik er altijd terecht met mijn vragen en ben ik als klant heel tevreden
We zijn geholpen door Robert Stultiens en zijn zeer tevreden over de manier waarop hij ons als klant te woord heeft gestaan. Vriendelijk, duidelijk in de uitleg over de occasion en de tijd nemend voor al onze vragen.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind