Wij hebben eerst de Suzuki Splash en later twee Qashqai's in onderhoud gehad (en nog steeds) en altijd zeer tevreden met de service, de prijs en het contact. Prijs is helder en wordt goed gecommuniceerd, het onderhoud/reparaties zoals het moet en zeer vakkundig. Advies voor toekomstig onderhoud altijd tijdig zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Intussen onze vaste garage voor onderhoud en de jaarlijkse beurt + APK. PS. resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst... ;-)
Klantgericht, vakkundig en correct en afhandeling.
Prettig in de omgang en netjes gewerkt
Goede informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijk personeel.
Ik kon snel terecht en ze hebben het keurig opgelost (lekke band). De kosten vielen mij enorm mee. Zeker een aanrader!
Denken mee, overleggen goed, aardige mensen, kortom al jaren uitstekende ervaringen.
Beste Moniek, hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling! Juist van onze vaste klanten, die na zoveel jaren nog steeds zo tevreden zijn, is het een waardevolle beoordeling, dank! Daar doen we het voor, en.. dat blijven we graag doen: graag tot een volgende keer! Vakgarage Autoweerd Utrecht
Beste Michelle, dank je wel voor dit mooie rapportcijfer! Met een 9 mag men thuiskomen, al gaan we een volgende keer natuurlijk voor maximale 5 sterren! Fijn dat je ook zo tevreden bent en graag tot ziens! Vakgarage Autoweerd Utrecht
Naast het bovenstaande is de betrouwbaarheid cruciaal.
Beste Stephan, vriendelijk dank voor deze geweldige 5-sterren review! Goed om terug te zien dat je zo tevreden bent, met name je toevoeging over betrouwbaarheid. Daar willen wij voor staan! We zijn je graag weer van dienst bij een volgend bezoek, tot ziens! Vakgarage Autoweerd Utrecht
APK en servicebeurt volgens afspraak uitgevoerd. Bij het vervangen van een dashboard lampje was kennelijk de radio-antenne losgeraakt. Dit probleemje werd echter snel em zonder afspraak opgelost.
Beste Bas, hartelijk dank voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen en dat een kleinigheidje ook direct (zonder afspraak) kon worden verholpen. Uiteraard: het moet goed zijn! We zien je graag terug voor de volgende onderhoudsbeurt, tot dan heel fijne en zorgeloze kilometers toegewenst! Met radio ;-) Groet, Vakgarage Autoweerd Utrecht
Altijd vriendelijk en meedenkend om een betaalbare oplossing voor een probleem of schade te zoeken.
Beste Frans, hartelijk dank voor deze maximale score! Fijn te zien dat je ook zo tevreden bent over onze dienstverlening. Juist dat meedenken naar de beste oplossingen, zien wij als onze taak richting onze klanten. Dus hier worden wij ook blij van! Graag tot een volgende keer, Vakgarage Autoweerd Utrecht
Goede en snelle service. En heel veel dank dat auto Toyota Landcruiser een paar dagen mocht blijven staan ivm onverwachte spoed opname in ziekenhuis
Beste Jan, dank voor deze mooie review: de maximale 5-sterren! En natuurlijk graag gedaan, wanneer er iets urgents is, proberen we daar natuurlijk zo goed als mogelijk op te acteren! Fijn dat het allemaal zo gelukt is en graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Voor de jaarlijkse beurt en APK was het heel makkelijk een afspraak te maken. Kon de auto de middag ervoor brengen. Weer goed op de hoogte gehouden. En mijn 13 jaar oude karretje kan weer fijn nog even mee.
Beste Leida, vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling. Uiteraard kan een auto wat eerder worden gebracht, geen probleem! En ook de wat oudere auto's willen wij natuurlijk veilig en betrouwbaar op de weg houden. Welkom en graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Vakgarage Autoweerd Utrecht
Beste Marja, hartelijk dank voor deze duidelijke beoordeling ;-) Met een "uitstekend" kunnen wij zelf ook zeker tevreden zijn, dus fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen! We gaan graag voor u aan de slag weer bij een volgend bezoek! Tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Altijd netjes vooraf een kostenopgave dus geen tegenvallers achteraf.
Snel en goed
Bij Autoweerd ben ik altijd in goede handen! Als het gaat om het winter of zomer klaar maken en of auto onderhoudt het team zorgt altijd voor een vlotte en professionele service. Gezien de ligging en bereikbaarheid - huur ik mijn bestelwagens bij hen en de voertuigen zijn altijd goed onderhouden en in uitstekende staat. De medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en denken mee. Echt een betrouwbare partner voor al mijn bezorgingen en onderhoud! Zeker aan te raden!
Prettige mensen welke een deskundige indruk maken. Duidelijk prijsopgave voor aanvang van de werkzaamheden.
Je kunt altijd terecht met vragen of problemen. Ze helpen met het zoeken naar een oplossing
Het was weer gauw gepiept, APK en oliecontrole, kleine beurt. Alles is weer optimaal. Bedankt nog voor de banketstaaf.
Een lastige situatie met mijn auto is met veel aandacht en goed persoonlijk contact uiteindelijk verholpen. Er is veel extra tijd en aandacht naar uitgegaan en met succes. Voor kleine dingen kan ik altijd even aanrijden en wordt er tijd voor gemaakt.
Personeel neemt de tijd, is hulpvaardig, levert goed werk af en ik ben altijd heel tevreden. En dit al zo lang ik daar kom, al zeker 25 jaar.
Vriendelijk personeel en ze konden me snel helpen.
Blijft schrikken, de rekening
`
Ik ben al jaren bij Vakgarage Autoweerd en dat bevalt me nog steeds uitstekend. Bij de receptie is men vriendelijk en ook bereid om e.e.a. duidelijk uit te leggen of om mee te denken, als dat nodig is. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Kortom, ik blijf graag bij deze vakgarage.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600