Super prettig
Prima, goed en eerlijk geholpen
Bedrijf met zeer goede service en klantvriendelijk personeel.
Zeer fijn bedrijf zowel voor aankoop als service
altijd zeer vriendelijk en vakbekwaam
26 juli kwam ik bij Wolves omdat ik op zoek was naar een andere auto. Ze wouden gelijk weten welke eisen de auto moest voldoen en het maximum bedrag wat ik daaraan kwijt wil. Ze hadden gelijk een auto op het oog voor mij. Die auto stond nog bij een andere klant. Die zou de volgende dag gebracht worden. Dus werd gelijk afgesproken dat ik zaterdag 28 juni zou langskomen om de auto te bekijken. Zaterdag 28 juni was ik daar. Ik heb de auto goed bekeken. Ze zeiden gelijk wat voor deze auto hebben willen. Na die tijd heb ik nog een proefrit gemaakt en de auto liep zo fijn. Toen ik terug was van die proefrit, wis ik gelijk dat ik die auto hebben wou. Met de prijs zijn we er vlot uitgekomen. Nu ben ik de trotse eigenaar van de Opel Meriva Temptation 1.6 16 V. Deze auto is van bouwjaar 2007 en had nog maar 50000 kilometer op de teller. Ik heb er geen spijt van dat ik deze auto gekocht heb. Deze auto kan ik nog jaren plezier aan hebben. Mocht ik in de toekomst nog weer op zoek gaan naar een andere auto, dan zou ik weer zeker weer naar Wolves heen gaan.
Zeer vriendelijk personeel en top service. Echt een aanrader.
Alleen jammer dat ze niet even de velgenreinigen bij vervanging van de winterbanden,waren erg stoffig,even 5 min werk en het lijkt weer netjes als ik de auto ophaal.
goed bedrijf
Super garage met veel Opel vakmanschap en kennis
wij zijn keurig geholpen. Klantvriendelijk, eerlijk en laagdrempelig.
Keurig geholpen, prettig zaken doen
Ben daar al meer dan 35 jr. klant en heb me zeer kwaad gemaakt over een rekening die in mijn ogen niet klopte.Ben toen uitgevallen tegen de baliemedewerker en heb me niet al te netjes uitgelaten,maar de rekening die bij terugkomst van vakantie op de mat lag was netjes aangepast waarvoor hulde Peter,je hebt een klant behouden.
Reggesingel 95
7462 XA Rijssen