Ontvangst was netjes. Nette leenfiets beschikbaar. Duidelijk en eerlijk overleg betreffende reparaties. Airco probleem, dat vorige garage niet kon oplossen, vonden deze jongens meteen. Auto netjes gewassen afgeleverd. Top ervaring.
Tot nu toe altijd goede ervaringen met deze garage, ook nu weer.
In alle jaren geven zij steeds uitstekende service! Dat geldt zowel voor de APK en de voor mij daaraan gekoppelde jaarlijkse kleine of grote beurt, als voor tussentijdse vragen en kleine reparaties. Er is altijd tijd en aandacht voor de opdracht en er worden nooit onnodige grote ingrepen voorgesteld. In tegendeel: er wordt ook wel eens iets afgeraden als de auto dat niet meer waard is! Echt een prettige garage en héél prettige, vakkundige mensen.
Wat me opvalt is de goede bereikbaarheid van de garage: je wordt direct te woord gestaan en een afspraak is zo gemaakt. De service is prettig en vriendelijk. En het resultaat toont de vakbekwaamheid van de medewerkers!
Goede snelle service, factuur sluit aan bij wat normale prijzen zijn en de auto werd gewassen en gestofzuigd afgeleverd, top!
Uitstekende service, heldere uitleg over reparaties en onderhoud. Vriendelijk
Erg goed en vriendelijk
Prettig en vakkundig
Prettig en alle tijd voor mijn vragen
goede prettige ervaring en een goede auto gekocht
Heel netjes geholpen en fijn zaken doen
Vriendelijk ontvangst Behulpzaam ookvoor fiets probleempje Gewoon goed
Prima bedrijf
altijd goed!
Vriendelijke mensen en erg behulpzaam.