prima klantvriendelijkheid en vakkundig personeel
Meteen geholpen alles fijn uitgelegd
We zijn altijd weer tevreden
Mijn ervaring is heel goed met vakgarage maashorst heel goed zijn behulpzaam en bellen netjes als er iets is met de auto
Afgelopen januari een auto gekocht bij garage Maashorst met garantie. Na 4 maanden wilde de auto niet meer rijden, is opgehaald en netjes onder garantie zonder morren en vriendelijk gerepareerd. Prima garage, doen wat ze beloven!
Ervaren medewerkers
Netjes geholpen
Ik had alleen een keuring ingepland. Toen de auto klaar was werd ik netjes gebeld. Ook werd de vraag gesteld of ik alleen de APK had ingepland. Een kleine beurt was ook nodig, deze kon meteen uitgevoerd worden. Goede service!
Klantvriendelijk!
duidelijk
Goede servis.
Had geen afspraak gemaakt,werd wel direct geholpen ik kon er op wachten
Prettig
Schade netjes gemaakt en de auto keurig afgeleverd.
vandaag mijn kever uit 1975 laten keuren. topservice
Alles klopt ! T is goed zo
Het betreft hier een reparatie aan een aangepaste bus. Men heeft niet geschroomd om navraag te doen over een deel van de aanpassingen. Er zijn altijd leermomenten. Deze worden opgepakt. Heel goed.
Een super eerste ervaring. No nonsense klantbediening, eerlijk en oprecht over hetgeen wel en niet kan. Vriendelijke ontvangst en zelfs een avondaflevering was geen probleem. Wij houden daar een goed gevoel aan over. Top.
Even belle en meteen geholpen toppie
Ben tevreden over het maken van een afspraak, afspraken.
Goede ervaring onderhoud auto, helaas niet met de aangeboden vakgarage app..
Goed geholpen
Sint Jansstraat 32