klantvriendelijk en een goede service
Goede service, zeer correcte klantbenadering.
Zo fijn om te ervaren dat er nog een stapje extra wordt gezet voor de klant.
Alles loopt gesmeerd
Perfecte behandeling door Sander
Goede en snelle vakkundige hulp met een blij gezicht. Dat geeft vertrouwen. Goed zo!!!!
Prima, tijdens het wachten een gezellig bakje koffie gedronken . Reparatie was klaar toen de koffie op was.
We komen hier al jaren. Fijne service en een mooi Team hebben ze hier de afgelopen jaren opgebouwd!. De persoonlijke aanpak van de eigenaar (Sander) ondersteund door zijn medewerkers is echt Top. Onderhoud en reparaties kosten geld, maar rij altijd met een fijn gevoel weer weg. Ga zo door!
Men staat voor je klaar, luistert goed naar je vragen en handelt adequaat. Kan niet, bestaat niet bij Maashorst
Zeer betrouwbare vakgarage
alles was naar wens
heb het gevoel gekregen dat dit bedrijf 100% betrouwbaar is, en dat is voor mij uiterst belangrijk
Goede reparatie en advies
niks mis mee
Ik heb 16/11 2019 j.l. garage Maashorst bezocht i.v.m. de halfjaarlijkse bandenwissel. Alles is prima verlopen!
vriendelijk eerlijk en snelle service
Commercieel goed bezig, geeft veel ondersteuning bij aan- en verkoop Ik wordt er altijd goed geholpen.
Goede service vanuit de vakgarage.
correcte afhandeling
Voor het eerst hier een auto gekocht en zeer tevreden. Men was geheel open inzake de occasion welke ik kocht. Eerste ervaring=ik kom hier terug.
Bij bandenwissel ook noch de olie e.d. nagekeken prima
Goede hulp gehad, denken mee, doen meer dan ze hoeven doen. Meer dan tevreden
vriendelijk, deskundig, snel
Sint Jansstraat 32