uitstekend, wat een service en vakmanschap.
Top bedrijf en top service! Groetjes Hussain uit Amsterdam.
Onlangs een auto gekocht bij Maashorst. Zeer gastvrij en alle ruimte om de aankoop goed te bekijken. Voorgaande auto goed in kunnen ruilen wat een prettig gevoel bij de koop geeft. Al met al zeer te vreden!
Transparant, vriendelijk, behulpzaam
fijn een auto gekocht! Goed gevoel aan over gehouden
Goede service. Breng mijn auto altijd hier naar toe.
Goede duidelijke afspraken en adviezen.
Super goed zeer klantvriendelijk , het personeel denkt met je mee, zeer betrouwbaar.
Goed!
De familie Cuenen heeft mij helemaal ontzorgd bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Ik was, rekening houdend met een budget, opzoek naar een nieuwe occasion auto. Ik ben een absolute leek op het gebied van auto\'s. Sander Cuenen is vervolgens voor mij op pad gegaan op zoek naar een auto die aan mijn wensen voldoet. Hij heeft mij tijdens deze zoektocht telkens op de hoogte gehouden en nadat hij de betreffende auto gevonden had, deze vervolgens voor mij opgehaald bij de verkoper. Zodat ik deze auto op mijn gemak kon bekijken en kon proefrijden. Uiteraard heb ik deze auto gekocht. Want die past perfect bij mij. Wat een service en gemak! Tevens heb ik dit aankoop traject als heel oprecht ervaring. ( Dit in tegenstelling tot andere autogarages, waarbij ik ondervonden heb, dat er diverse verkooptechnieken richting mij werden toegepast. ) Familie Cuenen dank jullie wel... ik kan de komende jaren weer lekker autorijden.
Zeer prettig Vriendelijk en behulpzaam
Sint Jansstraat 32