Auto wilde niet starten, pechhulp gebeld kwam iemand van vakgarage Schmitz,auto opgehaald accu vernieuwd auto terug gebracht en klaar en dat alles binnen een half uur super.
klantvriendelijk. behulpzaam. zeer tevreden
De mensen komen hun afspraken na , zijn kundig en vriendelijk . Ik heb vertrouwen in deze garage.
Goede afspraken, goede uitvoering van de reparatie!
Klantvriendelijk, niet te benauwd om de uitleg goed onder woorden te brengen. Altijd vriendelijk en betrouwbaar.
Je wordt vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. En een eerlijke prijs. Fijne garage.
Accu van auto is doorgemeten (na eerder niet kunnen starten van auto). Accu bleek niet meer in orde en is vervangen. Dit ging allemaal heel vlug en probleemloos.
goede algemene uitleg , en jarenlang vertrouwd
Overgestapt naar deze garage vanwege de goede bereikbaarheid. Persoonlijke benadering en goede service.
Prima, gedaan waarom is gevraagd
Aan de hier ontvangen service kunnen grote garage bedrijven een voorbeeld nemen
Gelijk altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen afspraken na, bellen eerst op als ze wat ontdekken aan de auto. Uitleg bij de factuur betaling over de werkzaamheden. Gisteren werd zelfs mijn auto voor de deur gereden door een altijd vriendelijke Patrick.
Goede service , acceptabele pijs en vriendelijke bediening ,
Snel geholpen, vriendelijk en hulpvaardig personeel. Duidelijke afspraken welke nagekomen worden. Kortom, een aanrader!
Altijd behulpzaam en vriendelijk
Heel goed. Ze weten wat ik als klant belangrijk vind.
vooral goede ervaring met Patrick, die in de front office zit. Hij regelt alles perfect en stuurt de monteurs goed aan. En houdt zich altijd aan zijn afspraken, en geeft altijd goed en duidelijk advies.
Vooraf goede informatie over de uit te voeren werkzaamheden
Snel en behulpzaam
Vakkundig personeel met een luisterend oor en oplossingsrichting denken
Auto Schmitz is een fijne garage die secuur werkt en prima service en vakmanschap levert.
Ik doe ook graag dingen zelf, en dat is absoluut geen probleem. Ik kan hier altijd gewoon afspraken over maken, vooral bij de auto van m'n stiefdochter waar de kosten laag moeten blijven. Goede kwaliteit van het geleverde werk, gezellige receptionist die bovendien precies weet wat er gedaan is.
Wordt niet bedonderd zijn vriendelijk ben al zeven jaar klant
Heerstraat-Noord 56
6099AZ Beegden