Kon snel langs komen, aardige en kundige behandeling van mijn autoprobleem. Goede info en niet duur. Goede prijs voor het (sleutel) probleem. Als SAAB rijder, fijn om te weten dat er een goede SAAB garage in de buurt is. Top!
Een fijne garage met persoonlijke benadering.
Staan altijd klaar je snel te helpen
Er wordt meegedacht en bij een reparatie altijd overlegd.
Een van de weinig overgebleven garages met specifieke SAAB kennis.
Jeroen is een enthousiaste gedreven Saabkenner. Recht door zee, geen poespas. Hier kun je absoluut terecht voor aanschaf en onderhoud/reparatie van je Saab (of een ander merk, mag ook)
Goed bedrijf, kan er heel veel over schrijven. Maar je moet het zelf ontdekken hoe het is. Dan zeg je zeker het woord.......
Jeroen was deskundig, prijs was goed. Vanwege drukte duurde t even voordat ik alle info had. Maar das was geen issue !! Super tent !!
Deskundig, juiste uitleg, vooraf keurig overleg, eerlijk in wat er nodig is en wat nog kan wachten qua onderhoud. Erg aardig allemaal. Wij komen er graag. De Saab 95 rijdt weer als nieuw.
Kon heel snel worden geholpen, waardoor ik weer snel de weg op kon
Old school service.
Ik bracht m’n klassieke Rover naar Tinga. Ik vroeg om enkele reparaties die anderen niet konden uitvoeren. Tot mijn verbazing had Tinga deze twee reparaties binnen een dag opgelost. De uiteindelijke kosten vielen nog mee ook. Ik reed met een tevreden glimlach weg.
Altijd snel geholpen en meegedacht over oplossingen. Vriendelijke service.
Ondanks (te) late aankomst van mijzelf i.c.m. een toch wel tijdrovende klus werd er snel meegedacht aan een oplossing en geschakeld zodat de werkzaamheden toch ruimschoots op tijd konden worden afgerond. Klasse dus en alle reden om hier terug te komen ondanks feit dat ik zeker niet in de buurt woon !! Marc Matla Dordrecht
Zie hierboven.
Professioneel en klantgericht. Geen onzin verhalen maar realistisch. Erg blij met mijn nieuwe saab
Gisteren mijn oude Saab 9.3 ingeruild voor een Saab 9.3 Cabrio. Mijn eerste contact was telefonisch om een afspraak te maken voor een proefrit. Erg vriendelijk behandeld en tijdstip afgesproken om langs te komen. Kom ik aan en stond de auto voor me klaar. Ik heb de auto nog maar even voor je gewassen zegt ze nog voordat ik instap. Wat een service dacht ik. Tja na de proefrit natuurlijk helemaal verliefd op deze cabrio. Met Jeroen nog wat zakelijke puntjes besproken en tot de koop overgegaan. Mijn oude Saab waarmee ik jaren met veel plezier heb gereden in goede handen overgedragen. Daarna met een brede glimlach in de Saab Cabrio gestapt nadat ik Jeroen een hand had gegeven en bedankt voor de goede service en het prettige contact.
Snel en vakkundig geholpen. Bij deze garage staat service voorop.
Ondanks lastige plek ( lekke band parkeergarage) snelle en fijne oplossing van het probleem.
Top service en vakkennis
Onlangs hier een auto aangeschaft werd er prima geholpen en erg klantvriendelijk personeel
Wat een service. Geholpen binnen een dag. Wat een aardige vakmensen!
Ik kom er al jaren naar alle tevredenheid. Aanvankelijk met mijn Saab en nu met mijn Volvo voor periodiek onderhoud. Men is kundig, vriendelijk en service gericht. Bij problemen wordt je “uit de brand” geholpen.
Goede service en vriendelijk personeel
goed onderhoud en snel aan me bedrijfswagen gehad