Fijne garage met super service! Dank Jeroen voor vele overleg en uitzoekwerk om tot een passende oplossing te komen. Ben er blij mee.
Een fijne garage, geven vooraf door wat er aan onderhoud gedaan moet worden met de te verwachten kosten. Ik heb altijd het gevoel dat ik weer veilig onderweg ben.
Zeer vriendelijke mensen. Denken met je me
Onze Volvo al jaren in onderhoud. Professioneel bedrijf met vakmensen.
Goed geholpen. We konden toch op vakantie.
Deskundig en betrokken geholpen mijn Saab weer in goede staat te krijgen. Kan deze garage aan iedereen aanbevelen!
Bij Tinga staan ze altijd voor je klaar
accurate service, geen onnodige dingen 'toch' opgelost waardoor dus ook geen onnodige kosten en da's fijn. En ruilauto voor een meer dan vriendelijke prijs.
Afspraken worden netjes nagekomen, eerlijke prijs gekregen bij inruilen van mijn auto.
Goede communicatie vooraf tijdens en na afloop. Hele prettige sfeer. Vakmensen
Werkzaamheden, apk en beurt, volgens afspraak uitgevoerd.
Auto opgehaald na pech en direct gerepareerd. Perfecte service!
fijne garage met grote deskundigheid
Goede vriendelijke en vakkundige mensen!
Prettige mensen en betaalbare reparatiekosten
Prima.
Prettige mensen, goede en betrouwbare service.
Jeroen is altijd in staat zich te verplaatsen in de klant en wat die wil (en niet). Na een eerste oordeel dat reparatie in feite niet mogelijk of té kostbaar is, komen we samen tot een probeer-oplossing. Kijken wat er kan, geen gekke dingen. Met weer een rijdende oude dame (1998) als blij resultaat. Nog even 3 kwartier 'ingereden' door de baas zelf. Geen garantie (deze keer), wel goed vertrouwen in de toekomst.
Vakwerk geleverd
Correct en klantvriendelijk
Goede klantgerichte reparatie
Fijn bedrijf, goede service.
Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en heb vertouwen in de deskundigheid
Snel weer op weg geholpen. Accu bleek aan vervanging toe. Er kon snel een nieuwe worden geplaatst.