Vakkundig en vriendelijk
De medewerkers komen vriendelijk en vakkundig over.
Mijn ervaring is prima!
Netjes en snel verholpen
Geen poespas
Fijn en behulpzaam balipersoneel. Auto heeft grote beurt en apk gehad.
Er was iemand tegen mij auto gereden en ze hebben het helemaal voor me geregeld
Vakgarage Boxtel overlegt en denkt mee over uit te voeren reparaties.
wissel naar winterbanden is prima gegaan. via mail afspraak gemaakt, goed gegaan.
Er werd goed naar mijn vragen geluisterd en vervolgens duidelijke antwoorden gegeven. Er werd meegedacht in beslissingen die ik moest maken.
Ik ben vrijwel altijd snel en goed geholpen.
Snel en deskundig
Snelle service
mijn auto wilde een paar dagen geleden niet optrekken, kwam niet hoger als 20km.per uur. vakgarage geweest en heeft het probleem netjes voor mij opgelost.heel fijn dat hij nu weer goed rijd. heel hartelijk dank, fijne garage A.Bertens baroniestraat 5281JG boxtel
Goede behandeling bij een voor mij bekend bedrijf met verstand van zaken.
prima service
Zeer goed door de team behandeld.
Kom er al jaren, kennen je bij naam. Service tot in kleine details en voor een prima prijs. Doen aan de auto wat nodig is, overleggen bijzonderheden. Denken mee en komen met oplossingen.
Altijd vriendelijke ontvangst door Henny, vertelt precies wat en waarom iets moet gebeuren. Belt altijd als onderhoud duurder uitvalt en of dat OK is. Ook de monteurs zijn meedenkend.
Vriendelijk.
Ik kom hier al jaren , en met alle tevredenheid.
Ik denk dat dat genoeg zegt
goed geholpen en vertrouwen gekregen
Gewoon goed