snel en goed afgehandeld
Ik heb onlangs een afspraak gemaakt voor mijn auto, maar omdat ik een nieuwe auto kreeg had de leasemaatschappij aangegeven dat het niet nodig was om langs te komen. De garage gaf aan dat ik wel altijd gewoon even langs mocht komen voor een check. Toen de afleverdatum van mijn nieuwe auto bekend was heb ik toch de garage even gebeld. Ze hebben direct met me mee gedacht en de leasemaatschappij, ondanks dat het al laat was, toch nog even gebeld. Keurig netjes meteen terug gebeld en en afgehandeld. Zelfs voor de zekerheid nog even een appje er achteraan. Klasse!
Al sinds enkele jaren prima service en altijd met een glimlach en prima bakje koffie. We kunnen met onze VW Passat hier altijd terecht..
Service gericht en vriendelijk behulpzaam team en ook nog eens heel kundig wat wil je nog meer… ik rij graag een stukje om om deze garage te bezoeken
werd vriendelijk geholpen en kreeg wat uitleg over de werking van de airco
Ik ben heel vriendelijk tewoord gestaan en snel geholpen
Vlak voor onze vakantie werd door hen een probleem geconstateerd dat snel en vakkundig werd verholpen, waardoor de start van onze vakantie slechts beperkt vertraging heeft opgelopen. Ook tijdens de reis nog fijn contact met Roy over e.e.a.
Geweldig en ik ben heel blij.
Zie titel
Ben goed geholpen. Had eerder wat negatieve ervaringen met garages. Maar hier ben ik op tijd gebeld met foto’s van de issues met mijn auto en een kostenplaatje. Dat gaf vertrouwen. Het werk is dezelfde dag gedaan, dus ook nog snel. Ben zeer tevreden.
Vriendelijke monteurs met verstand van zaken, Kortom een zeer goed garagebedrijf.
Altijd vriendelijk en deskundig.
Nu 4 jaar klant, Met pech gestrand in Frankrijk Roy gebeld om de prijs van de Franse garage te verifiëren, was geen enkele moeite, en dankzij Roy €325 bespaard in Frankrijk! Kosteloos is de reparatie bij Vakgarage Blankestein gecontroleerd Echt een aanrader!
Mijn airco laten controleren werd Niet echt koud meer. Monteur vond een lek op een afsluiting van de leiding Mijn airco werkt weer prima Prijsopgave vooraf en viel zeker niet tegen Top zaak, dank en ga zo door!
Eerlijke garage met vakkundig personeel.
Zeer vriendelijk en enthousiast ontvangen
Ik had storing in het electronische gedeelte van mijn auto, na een telefoontje met de garage kon ik komen en het probleem is vastgesteld en eigenlijk gelijk herstelt.
HEB EEN KLEINE ONDERHOUDBEURT ,APK, en olie verversen laten doen ,daarnaast gevraagd om de airco te laten controleren Druk in systeem bleek te laag moest 680 gram, koude middel bij, Stond op de rekening het volgende bij, Systeem heeft geen lekkage aan ,Pomp slaat wel aan ,we vullen fluor tracer toe mocht de werking afnemen dan kunnen we de lekkage beter opsporen daarmee het vervolg bepalen, koste maar liefst € 163,20 excl btw Kost bij de airco dokter € 98 incl btw Na 200 km te hebben gereden sloeg de airco in de veiligheidsstand En sloeg af Ik wa toevallig op weg naar mijn zoon in Hazerswoude dorp, hij zei tegen me kom maar even mee dan gaan we langs de aircodokter bij mij om de hoek Daar hebben ze alles weer bijgevuld en nagekeken met de lamp bleek de condensor lek te zijn en niet zo, n beetje ook ,kosten daarvan € 569 , Heb contact opgenomen met de Hr.Blankenstein om tot een oplossing te komen ,maar hij wilde er helemaal niets aan doen ,Dus in mijn ogen een waardeloos bedrijf waar het alleen om de centen draait ,Laat niets doen via Groupon ze vinden zogenaamd altijd wel wat zegt men , S.Wensink Mercedes s221 280 Estate
Ik ging naar deze garage voor het vervangen van de drukgroep van de koppeling. Vantevoren netjes een offerte gehad, met daarbij wat advies om ook te doen. Dit gelijk laten doen. En het resultaat mag er wezen. Auto schakeld weer alsof hij nieuw is!!! Helemaal top en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. En hun service is top. Mijn auto zelfs nog even tot perfectie uitgelijnd. Dikke 10 !!!!!
Ik kom al meer dan 10 jaar bij Vakgarage Blankenstein en ben al die tijd meer dan uitstekend behandeld. Super service en als er een keer iets misgaat lossen ze het direct professioneel op!
Goede service. Prijzen zijn prima. Leenfiets is top!
Uitermate goed weer zoals altijd! Ik heb het idee bij René dat het niet om het geld draait maar puur om klant tevredenheid.
Service zoals ik nog nooit heb gehad bij een garage!
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag