Deskundig, professioneel, aanrader. Top kwaliteit
Goede punten: snelle afspraak, leenfiets, eerste persoonlijke contact, prijs-kwaliteitverhouding, uitleg over werkzaamheden.
Meedenkend en erg behulpzaam. Fijn dat ze zo snel een passende oplossing hadden voor mijn apk. Dit is zeker een garage waar ik terug ga met mijn auto.
Goede uitleg, fijne mensen en ook nog eens niet voor de hoofdprijs.
Super snel geholpen en reparatie eerder klaar dan afgesproken. Vakwerk mannen. Thanks
Vriendelijke mensen
Keurige afhandeling van onze opdracht voor het plaatsen van een trekhaak onder onze Crafter. Het bleek iets meer werk te zijn dan ingeschat maar toch prima opgelost.
Super tevreden!
x
Vakkundig, klantvriendelijk, behulpzaam, klantgericht
Altijd prima service.
Plaatsen trekhaak en kleine reparaties waren hier bijna 40% goedkoper dan bij de (Volvo)dealer! Alles lijkt netjes uitgevoerd en binnen een dag, praktische insteek en eerlijk conform de afgesproken prijzen. Als ik weer een reparatie heb rijd ik graag even om langs Soest.
Behalve vriendelijk ook zeer professioneel en behulpzaam. Aan Joost van Loenen geef ik met 100% vertrouwen mijn pinpas en pincode mee!
haha Karin wat een vertrouwen! Doet mij en ons goed hoor, dank je wel.
Ook top
Al jaren klant en kan niks anders zeggen dat het een uitmuntende vakgarage is. Prijs/kwaliteit verhouding is 10++. En een super vriendelijke service.
Ik heb mijn auto gebracht werd goed ontvangen de leenauto stond klaar. Na de montage van de trekhaak werd er de tijd genomen om het een en ander uit te leggen. Top service..
Aardig personeel, goede service.
Fijne manier van communiceren en goede hulp.
Een voor ons langlopend airco probleem prima opgelost.
Je wordt ontvangen door aardige mensen met verstand van het vak. ze komen afspraken goed na en hebben een goede service.
Na APK en onderhoud rijdt de auto weer prima
Heel netjes goede communicatie. Busje rijd weer als een zonnetje
Snel en vakkundige garage, vriendelijk en deskundig personeel.
Bij Vak garage NEWO is onze familie al jaren klant. Wij ervaren eigenaar Joost als een goede vakman. Hij beoordeeld de reparaties goed en meld altijd wanneer een reparatie duurder gaat worden zodat wij zelf kunnen beslissen om die uit de voeren. Toppie kerel!!
Prettige garage waar ik al jaren kom. Duidelijk in communicatie, komt afspraken na en vakkundig.