Omdat Vakgarage NEWO (Soest) staat voor hetzelfde als 'de Trekhaakspecialist'. En daar heb ik mijn ervaring mee.
Fijne garage. Goed en snel geholpen. Trekhaak netjes bevestigd.
Kort maar krachtig zoals hierboven aangegeven.
Kleinschalig, goede communicatie en betrouwbaar
fagzhux
Alles in orde
Vriendelijk altijd deskundig goede uitleg van wat er nog moet gebeuren etc
Sinds 2018 ben ik klant bij NEWO en dit bedrijf heeft me nooit in de steek gelaten. Goede service, duidelijke communicatie en facturen, en altijd een vriendelijk woord.
Mooi bedrijf. Personeel klantvriendelijk en transparant.
betrouwbare en professionele service
Prima installatie van de trekhaak, geheel conform de internet offerte. Wel een beschadiging op de bumper, maar ik kan niet aantonen dat die er nog niet zat. Dus volgende keer eerst een paar foto's voor het afgeven van de auto.
Zeer klantvriendelijk. Keurig gewerkt, goede uitleg. Een aanrader.
Goede service en snelle afhandeling Ben via een vriend bij deze garage gekomen want hij was hier goed over te spreken
Een fijne garage, vrolijk, snel en vakkundig, Ik ben zeer tevreden en blij dat mijn auto daar is gemaakt, super bedankt!
Dit was mijn eerste ervaring met Vakgarage Newo, en die was positief en wekt niet alleen vertrouwen maar bevestigt dit ook.
Staan altijd klaar voor een eerlijk advies. Nooit een probleem als je even snel tussendoor komt. Fijne garage met altijd een topservice.
Duidelijke communicatie, eerlijk en snelle service. Alvast een offerte gehad voor toekomstige reparatie.
Eenvoudig via de website een afspraak kunnen inplannen; dit werd ook netjes per mail bevestigd. De onderhoudsbeurt en APK zijn volgens afspraak goed uitgevoerd; ik kreeg netjes een SMS toen mijn auto klaar was. Ook de prijs was dik in orde. Tijdens de beurt kon ik op en neer naar huis op een gratis leenfiets.
Afspraak voor nieuwe trekhaak was snel gemaakt, duidelijke uitleg achteraf gekregen en keurig gewerkt
Denkt mee in het zoeken van oplossingen en communiceert óf en wat er vervangen moet worden zodat je akkoord kunt geven.
Vooraf inzicht in kosten, zelf afspraak inplannen en nog een leenauto ook.
trekhaakmontage: ontvangst, uitleg, oplossing, afleveren, telefonisch contact, leenauto, alles goed
Uitstekende.garage, zeker aan te raden!
ik had voor deze garage gekozen vanwege de mogelijkheid om een trekhaak te monteren zonder in mijn bumper te zagen. Bij het ophalen bleek dat di toch het geval was. Daarnaast zie ik lichte schade op twee plekken die er naar mijn idee voordien niet was, maar dat kan ik niet aantonen. Verder echt netjes geholpen en een prima trekhaak.
Geachte Rob, Jammer om uw review te lezen, ondanks dat het cijfer geen onvoldoende is willen wij graag dat iedereen tevreden is. Jammer dat u de minimale aanpassing aan uw bumper als negatief ervaart, als wij dit niet hadden gedaan had u last gekregen van een onaangename trilling door materiaal spanning. Helaas moeten wij het doen met wat de fabrikant aanlevert, als hun vooraf noemen dat een bumper uitsnede niet nodig is maar in de montage handleiding staat vervolgens van wel dan moeten wij een keuze maken. Wij hebben de handleiding niet gevolgd maar naar eigen inzicht het minst noodzakelijke aangepast. Wij hebben onze overweging aan u uitgelegd bij de uitleg over de afneembare trekhaak en ik had het idee dat u het onze keuze eens was. Wat betreft de schade, daarover ga ik u zo twee foto's mailen die wij voor de montage gemaakt hadden. Dit zijn de foto's die ik gemaakt heb waar u bij was toen wij de afspraak in plande. De schade die wij gister tijdens montage aan uw bumper constateerde is op deze foto's zichtbaar. Hierover praat ik graag met u verder via telefoon of mail.
Snelle afspraak, keurig behandeling van mij als klant en de auto!!! Meedenkend, goede hulp!!! Prettig personeel!!! Al jaren!!!!