Dankzij goede service hebben we op snelle wijze onze auto een nieuwe en handigere achterbank kunnen geven.
Een nieuwe moer lassen in de dorpel van een 50+ oude Ford ging zoals gevraagd.
Snelle afspraak en duidelijke communicatie, leen auto of fiets beschikbaar. .
Auto weg gebracht voor een APK. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd en extra kosten zijn goed doorgesproken met duidelijk advies. Verder was het ideaal dat ze mij even naar huis konden brengen.
Uitstekende service
Als er al een probleem is met mijn auto, dan wordt dat vakkundig en snel opgelost. De service van thuisbrengen en vervolgens de automobiel thuis afleveren is een klantgerichte beleving.
Net als alle vorige keren prima behandeld en een goed gevoel bij de vakgarage uit Wargae
Prettige mensen en een goede service
We konden snel terecht en het probleem was ook snel achterhaald. We konden een leenauto meekrijgen en de auto was zeer snel weer gerepareerd. Het personeel is altijd super vriendelijk.
Dik tevreden, overigens een mooi product de mechanische zwenktrekhaak van Brink.
Uiterst vriendelijk en meedenkend! Top!
Prima. Ook na de koop goede service
Fijn bedrijf!
Ik laat al div.jaren mijn bandenwissel (zomer/winter) uitvoeren bij Garagebedrijf van der Zweep. E.e.a. gebeurt altijd op een vriendelijke correcte manier. fam. J. Noordhuis Leeuwarden
Gemoedelijk
Wij hadden een occasion gezien op internet. Het was een aardig stuk rijden dus van te voren even contact gehad via de app. Dit verliep zeer soepel en snel. Een richtprijs voor de auto gekregen, en de goede recensies op internet heeft ons doen besluiten om een ritje Friesland te maken. Toen we aankwamen stond de auto klaar, zag er keurig netjes uit en werden zeer vriendelijk geholpen, er hangt een fijne relaxte sfeer. Niet opdringerig of iets dergelijks. We mochten rustig alles bekijken en een proefrit maken. We hadden een goed gevoel bij deze garage en het was het ritje naar Friesland zeker waard. De auto gekocht en onze auto meteen ingeruild. De afhandeling verliep ook super goed. Over de auto kan ik nog niet veel zeggen, alles ziet er op het eerste oog prima uit en we zijn er super blij mee. Als we ooit een volgende auto kopen, zullen we zeker eerst bij dit bedrijf kijken.
Goede en snelle service. Vriendelijke en behulpzame mensen. Een echte aanrader
Prettig contact snelle en goede service
Onderhoud en apk worden altijd snel en correct uigevoerd
Ik werd snel en goed geholpen.
Deze week een Peugeot 107 gekocht. Prettige sfeer. Fijn geholpen door Thijs. Auto werd netjes schoon en gepoetst afgeleverd! Kan het iedereen aanbevelen!
Zeer goede behandeling bij aanschaf van mijn audi, top service en erg vriendelijke mensen. Kwaliteit bij aflevering was super. Een zeer aan te raden vakgarage!!!!
Na een service beurt, wordt de auto schoon afgeleverd.
Goeie service, vriendelijk personeel.