Prettige garage, duidelijke communicatie, vooraf prijsopgave en snelle herstel werkzaamheden
Uitstekende service en snel geholpen.
Prima service, professioneel en deskundig
Goed en snel geholpen, goede prijs en aardige mensen
Ik werd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen
bijzonder prettig
Met ook nog een ongelooflijke service! Dank!
Zeer goede service, snelheid en volgens afspraak afgehandeld.
Aandacht voor detail en persoonlijke benadering
Betere betere service en prijs en kwaliteit verhouding dan verwacht! Klant staat echt opnde eerste plaats!
Altijd heel fijn geholpen .
Topgarage. Zou ik iedereen aanraden!
Ook als je de APK-datum vergeten bent...
Maken altijd tijd, zeer vakbekwaam en vooral vriendelijk personeel. Niks is teveel.
Mooi bedrijf met vakkundige vaklui. Een echte Vakgarage.
snel geholpen deskundige en vriendelijke personeel
Mijn auto had een lastig probleem, maar de garage heeft dat goed en vakkundig opgelost en nu kan weer veilig op weg.
Auto voor grote beurt gebracht. Telefonisch op de hoogte gesteld van het nodige onderhoud en waarom het beter is bepaalde onderdelen nu te vervangen.
Het bedrijf is altijd zeer service gericht, je voelt je altijd welkom en denkt graag mee met de klant.
Gewoon top
al jaren lang klant
service perfect
Service met halen en brengen van de auto is heel fijn reparatie snel en vakkundig gewerkt ik ben er zeer blij mee
veel kleine reparaties gedaan in slechts één dag. zeer vriendelijke en professionele klantenservice - en ook vriendelijke prijzen!
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg