Voor bijkomende kosten met de kleine beurt werd ik netjes gebeld en een prijs afspraak gemaakt. En toen mijn auto klaar was (netjes gewassen) de auto weer terug gebracht.
de afspraak loopt synchroon met de verwerking, dus in alles correct en prettig!
net bedrijf kom hier graag
Top Servise snel vakkundig
Vorige week een tweedehands auto gekocht bij Vakgarage Bressers (Renault Clio 2001). Voor ons was het de moeite waard om van Veldhoven naar Haaren te rijden omdat de auto een gunstige prijs had, NAP aanwezig en in onderhoud was geweest bij de garage zelf en er op de foto\'s netjes uit zag. Prima ontvangen door de verkopen en goede uitleg gehad en een proefrit gemaakt. De auto gekocht met een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK. Na wat kilometers rijden nog een kleine storing gehad (op zich niet zo bijzonder voor een auto van 17 jaar oud). Dit werd direct opgepakt en vakkundig hersteld. Daar werden geen kosten voor in rekening gebracht terwijl ik geen garantie op de auto had afgesloten. Voor mij is dit een ongekende service. De eigenaar straalde uit dat hij goed materiaal wil verkopen en tevreden klanten wil hebben. Dat is hem goed gelukt want wij zijn erg te spreken over de service en klantgerichtheid van dit bedrijf!
Erg goede ervaringen
uitstekende service en altijd vriendelijk en klant gericht, staan altijd direct voor je klaar, geen lange wachttijden en iedere monteur verstaat zijn vak, al lange tijd zeer tevreden over.
deze zijn goed
Goede service!
Zeer net bedrijf! Prima service, vriendelijke mensen en ze willen graag meedenken voor een goede oplossing!
Goede service, prijs en erg klantvriendelijk
Zeer goede sevice, vriendelijk en vakkundig personeel.
't Hopveld 2
5076 ST Haaren