Positief
Langdurende ervaring (zie boven) is uitermate positief
De jaarlijkse onderhoudsbeurt is keurig uitgevoerd. Ik werd ook gebeld met de zaken die aangepakt werden. Dat was fijn.
Altijd goed.
Is al hierboven beschreven
goed werk geleverd!!
ik word er altijd keurig geholpen. Alles wordt uitgelegd. Als er iets is wat ze meteen kunnen doen, dan doen ze dat ook. Kortom: een super betrouwbare garage.
Zeer kundig personeel goed advies
Wij worden er vakkundig en vriendelijk geholpen als de auto voor onderhoud komt. Ze zijn vakkundig en betrouwbaar.
Goede service.
Gaat zo door.
Tweedehands auto gekocht. Goede afspraken gemaakt en deze zijn nagekomen, over de nog te verrichten handelingen voor aflevering. Ruimschoots de tijd voor overleg.
Al bijna 10 jaar klant ,wordt keer op keer netjes en vriendelijk behandeld. Vertrouwen zit ook heel goed in,is niet bij elke garage te vinden.een dikke duim. Ki
Citroën C1 gekocht, we zijn zeer goed geholpen, verkoper nam echt de tijd voor ons ondanks dat we net voor sluitingstijd binnen kwamen. Auto gekocht met Bovag garantie, een jaar service onderweg en krijgen korting bij de 1e onderhoudsbeurt.
Goede ervaringen. Denken mee, zijn flexibel en niet al te duur .
ze staan altijd snel voor je klaar
Altijd goed geholpen met aandacht voor de klant ook als het druk is
Ik ben heel erg goed geholpen
Super service personeel heel meedenkend betreft kosten en reparaties
Dankzij deskundig advies heb ik een hoogwaardige kwaliteitsauto aangeschaft, waarmee ik nog jarenlang met veel plezier en vertrouwen de weg op kan.
Verkoper kwam betrouwbaar over. Hij heeft de koop keurig afgehandeld.
Tevreden
Vakgarage Etten-Leur is een bedrijf dat vakkennis combineert met klantgerichtheid. Top bedrijf.
Vriendelijk en deskundig Bovendien heel wat oud-leerlingen.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur