goed en netjes geholpen
We hebben er vorige week een auto gekocht en dat verliep prima. (kan nog niet veel zeggen over service enz omdat dat na 1 week nog niet duidelijk is.)
Uitstekend!
Wanneer u service wilt ervaren moet u naar DIGO. Al meer dan 25 jaar vaste klant en de service is nog steeds Top. En natuurlijk heeft Toyota goede, zuinige en betaalbare auto\'s.
Geen klachten.
Prima service!!
Goed , goed Er werd uitleg over Alles gegeven
tot heden alleen heel goed ervaring!
ik heb 17.10.2017 een mooie Mazda cx 5 gekocht bij vakgarage Digo ben naar tevredenheid geholpen maar verder heb ik nog geen ervaring met Digo dat zal ik in de verdere toekomst moeten ervaren .mijn eerste indruk is dat het een goed bedrijf is.
Goed , vakkundig en aardig geholpen met de aanschaf van onze 2e hands toyota corolla verso
Prima service!!
Prettig bedrijf, waar ze steeds proberen de problemen in gezamenlijkheid op te lossen.
was een fijne frisse ervaring