Vriendelijke medewerkers. Auto werd vakkundig gekeurd en voorzien van onderhoudsbeurt. Nette factuur, geen "rare dingen" om de prijs op te stuwen. Gewoon al met al netjes en correct. Wat mij betreft een pluim!
Top bedrijf goede monteurs fijne service!!!!
Bracht mijn mercedes slk voor winterbeurt , zou de week erna lange reis naar zweden maken . Van te voren prijs afgesproken, keurig aan die afspraak gehouden . En niet vanalles erbij gehaald als meer kosten , auto heeft -20 makkelijk doorstaan
Hartelijk dank voor uw review! Wist u dat wij een grote (nieuwe) wachtruimte hebben van alle faciliteiten voorzien? (heerlijke stoelen, televisie, boekjes, cappuccino, water en thee) Deze vind u iets verder op in onze showroom. Tot de volgende keer!
De mensen zijn aardig en zeer tegenmoet komend. En goed in hun vak.
Dit vinden wij fijn om te horen! Bedankt voor uw review.
Zie de zin hierboven
Hartelijk dank voor de fijne woorden. Graag tot ziens!
Vriendelijk en deskundig personeel, goede service en prima prijzen
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Duidelijkheid omtrent de reparaties en snelle service.
Bedankt voor uw review!
Mijn Smart 4four moest een onderhoudsbeurt. Ze hebben mee gedacht wat wel/niet te vervangen ivm de weinige kilometers die ik ermee rijd. Super!
We denken graag met u mee. Bedankt!
Snelle afhandeling ook bij grotere reparaties. Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is. Na afloop heb je het gevoel dat je auto veilig en te vertrouwen is.
Wat goed om te horen. Transparantie vinden we fijn. Graag tot ziens!
Op tijd, netjes en volgens afspraak
Hartelijk dank voor uw review. Tot ziens!
Vakkundig, en vriendelijk personeel
Bedankt voor het schrijven van een review. Dit wordt gewaardeerd!
Peugeot 3008 gebracht kwam niet goed op temperatuur. Termostaat huis vervangen, dat was niet de oplossing. Auto weer terug gebracht, hebben het euvel gevonden de ecu koelventilator moest ook vervangen worden. Zeer fijn geholpen en het probleem verholpen. En de ecu koelventilator vervangen onder coulance,,toppers. Bedankt voor de service.
Wat fijn dat we het uiteindelijk toch hebben kunnen oplossen. Graag tot ziens!
Fijne mensen, duidelijke afspraken.
Hartelijk dank voor uw review!
Mijn auto gaf een motorstoring en liep niet helemaal lekker. Gelukkig kon ik meteen terecht en werd het probleem snel gevonden. De benodigde onderdelen zijn nog dezelfde dag geleverd en gemonteerd. Super snelle en kundige reparatie. Top bedrijf!
Fijn dat we u zo snel op weg hebben kunnen helpen. Graag tot ziens!
Snelle service
Bedankt voor uw review!
Vakkundig en betrouwbaar. Bij De Pitstop denken ze mee met het wel en wee van auto (en portemonnee)
Daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen!
Weinig garages begrijpen LPG installaties. Michiel wel!
Wat goed om te horen. Bedankt en tot ziens!
Prettige garage. Service verlenend, vriendelijk en goed advies.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, graag tot ziens!
Ff vergeten te bestellen
Heel erg bedankt voor uw review. tot ziens!
Goede service, vakmanschap, goede adviezen, vakfarage met zekerheid.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling. We zien u graag een volgende keer.
Zeer fijn geholpen
Super vriendelijk,betrouwbaar, en behulpzaam.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt enorm gewaardeerd.
Wat een fijne garage. Altijd eerlijk advies en een gespecificeerde prijsopgave. Leuke dame achter de balie!
Wat goed om te horen. Tot ziens!
N.v.t.
Bedankt voor uw review! Graag tot ziens.
Snelle, juiste diagnose en kon binnen een week terecht voor reparatie. Ook de duidelijke uitleg en vriendelijke afhandeling vond ik prettig.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat we uw LPG probleem snel hebben kunnen verhelpen. Tot ziens!
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn