Vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen, professioeel en goede service
Van oldtimer tot elektrisch, van minicar tot lichte vrachtwagen tot camper. Michael kan met z'n mannen en vrouw(en) bijna alles aan.
Zeer vriendelijk, vlot, betrouwbaar, duidelijk en zeer betrokken!
Zorgvuldig diagnosetraject, goede communicatie en terugkoppeling en klantvriendelijk meedenken.
Ons oude campertje had onderhoud nodig. Fantastisch geregeld en georganiseerd met een derde partij en hoewel onze camper lange tijd een brug bezet heeft gehouden, is dit nooit een probleem gebleken. Super service!
Bedankt voor de review en veel veilige kilometers gewenst!
Men werkt er vakkundig en communiceren duidelijk.
Wat fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Fijne garage, snel flexibel en klantgericht
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Heel goed
Beste klant, bedankt voor uw review! Graag tot ziens.
Erg ervaren personeel en prettig en snel geholpen
Bedankt voor uw beoordeling!
Geweldige service en super vrindelijke mensen
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!
2 dagen voor dat we op vakantie zouden gaan ging mijn radiateur er aan ,ondanks dat ze het erg druk hadden en dus eigelijk geen tijd ,toch er tussen door geholpen. En konden we toch nog redelijk optijd op vakantie .
Fijn dat we u zo goed geholpen hebben. Graag tot ziens!
Snel terecht en uitstekende service. Ga meestal naar Dealer, maar ga nu naar Pitstop
Bedankt voor uw goede review en wat fijn om te horen! Graag tot de volgende keer.
Na een goede ervaring met de APK en kleine beurt van mijn auto, laat ik binnenkort op goed advies van Michiel nog meer reparaties uitvoeren aan mijn best wel oude auto. Vol vertrouwen ga ik die tegemoet!
Wat goed om te horen! Graag tot ziens!
Bedankt voor uw goede review!
Efficiënt, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw goede beoordeling! Tot de volgende keer.
Bedankt voor uw goede beoordeling!
Vriendelijk en deskundig
Heel erg bedankt voor uw review en graag tot ziens!
Bij garage aan de koniginnelaan werd gezegd dat er 2 verstuivers moesten worden vervangen kosten €1200,- . uiteindelijk bij pitstop navraag gedaan daar is het opgelost voor €90,- Wat een groot verschil zeer tevreden!!!!
Fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! Graag tot ziens en bedankt voor uw beoordeling.
Altijd goed en vriendelijk geholpen. Vakkundig personeel. Denken goed met de klant mee.
Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen! Graag tot ziens.
Proffesionele garage waar de werknemers goede adviezen geven
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Michiel en zijn team begrijpen precies hoe het hoort. De service staat hoog in het vaandel, denken mee met de klant en geven passend advies. Super fijn om een moderne garage te hebben gevonden met een ouderwets fijne en hartelijke mentaliteit :-)
Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens!
Vriendelijke mensen Goede service
Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens
mijn auto is vakkundig bekeken en na overleg is het een en ander gerepareerd. wat er nog vervangen moet worden heb ik doorgekregen en ik ben aan het sparen om dit te laten doen Prima garage
Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling en tot de volgende keer.
De onderhoud en reparaties zijn goed gedaan, ook kreeg ik advies over het onderhoud van de auto, wat de zwakke plekken van deze auto zijn om rekening mee te houden zodat de auto nog lang op de weg mag blijven rijden.
Hartelijk dank voor uw goede review en tot ziens!
Goed advies, snelle reparatie(s) en overige service, kortom prima bedrijf. Eigenaar Michiel denkt ook mee om reparaties betaalbaar te houden. Top!
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! We zien u graag terug.
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn