Heel goed! Ze namen de tijd voor je ook al stonden er mensen te wachten, dit vind ik zeer belangrijk omdat je natuurlijk goed geholpen wilt worden! Het enigste nadeel is dat het ongeveer 2 weken duurt voordat ik me nieuwe auto kan ophalen, ik kan namelijk niet wachten!
Telefonisch een indicatie gevraagd wat ik voor mijn in te ruilen auto terug zou kunnen krijgen omdat het een aardig eindje rijden was. Dit was niet mogelijk omdat de auto eerst gezien moest worden. Dus de reis aanvaard en bij aankomst de te kopen auto bekeken. Voor inruil werd er telefonisch kontact gezocht met opkopers waarna ik de sloopprijs voor mijn auto kreeg zonder dat er naar gekeken was door de opkopers. Dit had mij een hoop tijd en benzine gescheeld als dit toch tijdens mijn telefoontje plaats had gevonden. Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Zakelijk maar wel persoonlijk. Bereid om mee te denken
De ontvangst was bijzonder hartelijk. In het gesprek wat volgde, werden alle vragen tot volle tevredenheid beantwoord. We wachten in spanning op het moment dat we de auto kunnen ophalen
Fijne en betrouwbaar bedrijf om een auto te kopen
Prima, kon snel terecht. Goed advies gekregen. Alles goed verzorgt.
Goede houding/sercice van het personeel,overzichtelijke site.
Net voor vertrek kwam ik erachter dat de airco bijgevuld moest worden. 1 belletje en kon gelijk langskomen (ondanks dat het druk was). Vriendelijk personeel en kundig geholpen. Gelijk ook maar lampje voor laten vervangen. 3 kwartier later kon ik met een koele auto richting vakantiebestemming.
Ik ben geheel tevreden
Goede service en professioneel
Modern en professioneel bedrijf met een goede en zeer kundige service!!
Keurig en snel te woord gestaan,tot tevredenheid zaken afgesloten.top!
Een positieve ervaring met Prins Auto B.V. Het personeel is vriendelijk en klantgericht. In één woord: top!
Super!
Een positieve ervaring. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. ze leveren een huurauto altijd wanneer ik hem nodig heb! Het personeel is vriendelijk en klantgericht. Gewoon top!!
aanschaf occaission
Goede ervaring qua service en aflevering!
Netjes en keurig geholpen ondanks dat ik geen afspraak had
fijne kennismaking no nonsens super vriendelijk en klantgericht en gezellig bij een kopje koffie auto word nog afgeleverd dus daar kan ik nog niets over zeggen maar ziet er veelbelovend uit
Heel fijn.
Ik was vandaag zeer te spreken over de zeer service gerichte medewerking van de medewerkster van Prins Auto b.v. bij het huren van een auto. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald om mij aan vervoer te helpen. Nogmaals dank daarvoor !
Vandaag auto gekocht leuk en vriendelijk geholpen TOP gewoon verkoper Marco denkt mee en lekker bakkie erbij kijkt niet op de klok om naar huus te gaan bijzonder te spreken over de service
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!