Vriendelijke/ Service Top/Blijf zo doorgaan…
Ik vind t raar als wij voor een APK komen dat tijdens onderhoudsbeurt er mankementen zijn die niet kunnen worden gemaakt omdat het niet voorradig is. Jullie weten toch dat we komen, afspraak is gemaakt, ruimschoots van te voren, dat er zoiets kan. Dan zorg je toch dat alles er is. Wij wachten wel. Dat is geen enkel probleem.
Kom er al jaren met veel plezier.
Opgegeven manko aan de auto s niet op goede wijze aan de werkplaats doorgegeven. Daardoor is de werking van de retourklep niet gecontroleerd c,q, vervangen. De daarbij behorende drie storingslampjes zijn ook door de WPL NIET opgemerkt. Dus de auto twee dagen in de WPL, voor wat ?
Een vakantie/ kleine beurt wij vonden de rekening vrij pittig
Afspraak onderhoudsbeurt. Ik ben netjes op de hoogtr gehouden van de werkzaamheden
Fijne garage, prima communicatie, vakmensen, kwaliteit waar ik graag voor betaal.
Beste Marion, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze garage. Goede communicatie, vakmanschap en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. We waarderen uw bereidheid om te betalen voor de kwaliteit die we bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Service with a smile!
Bedankt Ilonka, hier krijgen weer een glimlach van!
Wij zijn erg goed geholpen door verkoper Tigran. Heel klantvriendelijk en meedenkend. Echt super! Volgende keer weer naar Auto Prins!
Beste Willem, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Tigran kan dit maar mooi in z'n zak steken! Wat fijn om te weten dat u de volgende keer weer bij ons langs komt. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Alles heel goed afgehandeld
Ontzettend fijn om te lezen dat alles goed is afgehandeld! Als een auto langskomt voor onderhoud is dat natuurlijk ook echt het belangrijkste. Hopelijk tot de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto.
Er wordt fijn meegedacht én ook gehandelt Om aan alle vragen te voldoen. Echt heel blij met Mischa en sowieso met alle medewerkers❣️
Gekomen voor een APK keuring, was iets te vroeg voor de afspraak. Toch eerder aan de auto begonnen en kreeg netjes inzicht in de verwachtte reparatie. Vriendelijk personeel die meedenkt, daarom raad ik Vakgarage Prins aan.
Beste Danny, Bedankt voor het delen van je ervaring met Vakgarage Prins Auto! Super leuk dat ze eerder aan de auto zijn begonnen ondanks je iets eerder aanwezig was. Vriendelijkheid en de mogelijkheid om met onze klanten mee te denken is wel iets waar we bekend om staan. Er is niets belangrijker dan een klant die zich geholpen voelt. Tot de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto!
Goed op de hoogte gehouden .. Vlgs afspraak op tijd klaar
Niets is fijner om uw auto weer op de afgesproken tijd op te kunnen halen! Tot de volgende keer.
Zeer vriendelijk benaderd, hulpvaardig en kundig! Ga zo door
Beste Wim, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat enorm fijn dat uw ervaring bij ons goed was. Hier doen we het natuurlijk voor. Tot hopelijk de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto.
Niet alleen heel vriendelijk geholpen, maar ook de auto na de kleine beurt zag er weer prima uit. Alleen de kofferbak is niet gedaan. De auto rijdt weer uitstekend en ik kom graag voor de volgende beurt bij deze garage. Met vriendelijke groet.
Wat prettig om te lezen! We zien u ook graag de volgende keer weer terug bij Vakgarage Prins Auto.
Mijn eerst indruk tijdens de eerst contact met de ene medewerker die de planning maakte voor de werkplaats ,was echt minder. Kreeg gelijk gevoel dat ik niet serieus genomen werd. Maar daarna tijdens de apk keuring en montage van vier nieuwe banden door een andere medewerker , ben ik heel vriendelijk en professioneel geholpen en ook mijn auto is gratis gewassen. Service! Dat was voor mij al reden genoeg om mijn tweede bezoek bij dit bedrijf te willen realiseren.
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We waarderen uw eerlijkheid en willen ons verontschuldigen voor de mindere eerste indruk die u had tijdens uw eerste contact met onze medewerker. Het spijt ons dat u zich niet serieus genomen voelde, en we begrijpen dat dit teleurstellend was. We zijn echter verheugd te horen dat uw ervaring tijdens de apk-keuring en de montage van vier nieuwe banden door een andere medewerker juist heel positief was. Het feit dat uw auto gratis gewassen werd een extra bonus waar we blij mee zijn dat we dit hebben kunnen bieden. Tot de volgende keer bij Prins Auto!
Voor het eerst bij vakgarage Prins aangeklopt daar ik niet meer tevreden was met mijn vorige garage, voor het herstellen van mijn airconditioning. Deze is vakkundig hersteld tegen een goede prijs , met een goede tip om te voorkomen dat het nog een keer zal gebeuren . Al met al een goede ervaring.
Beste Paul, Wat fijn om te lezen dat je bij ons een goede ervaring hebt meegekregen! Vooral belangrijk is dat de airco het weer doet, zeker in deze warmte.. Tot de volgende keer!
Ook al heb ik door het geregelde onderhoud nooit pech (afkloppen), je moet toch voor pech onderweg verzekerd zijn. Daarom is het prettig dat dit dankzij de Vakgarage geen heel dure verzekering is.
Beste Ed, Laten we hopen dat de Pechhulp nooit nodig zal zijn, maar toch fijn om te weten dat je niet teveel hoeft te betalen voor de zekerheid van het hebben van de pechhulp!
Gewoon, net als altijd…. zoals afgesproken. En de koffie was goed!
Nagekomen afspraken, pico bello! En de koffie... dat is helemaal belangrijk!
Na mijn auto hier bewust gekocht te hebben, (wat een prachtige collectie auto's wordt hier te koop aangeboden), kom ik al jaren voor onderhoudsbeurten bij deze garage. Bij elk bezoek valt me iedere keer weer op dat je als persoon vriendelijk te woord wordt gestaan en deskundig wordt geholpen, er wordt op een positieve manier met je meegedacht. Daar kunnen heel veel (grotere) autobedrijven een voorbeeld aan nemen! Offertes worden vooraf gemaild en zijn overzichtelijk tot in detail. Weer huiswaarts rijdend is er maar één conclusie: een topbedrijf met een topteam!
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn enorm blij dat je bewust voor ons bedrijf hebt gekozen en dat je al jarenlang vertrouwt op onze werkplaats voor het onderhoud en andere werkzaamheden. Het doet ons goed te lezen dat je iedere keer weer vriendelijk en deskundig wordt geholpen en dat er op een positieve manier met je wordt meegedacht. We streven er altijd naar om een voorbeeld te zijn voor andere autobedrijven. Het feit dat je de offertes overzichtelijk en gedetailleerd vindt, is ook geweldig om te lezen. We vinden dat duidelijkheid heel belangrijk is. Dank je wel voor je vertrouwen.
uitstekend geholpen.
Bedankt David! Ontzettend fijn om te lezen.
een trekhaak gemonteerd. prima service. met een attente reminder via mail en sms. perfect verzorgd
Beste Linda, Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om deze review in te vullen! Nog leuker is dat je de service bij ons als goed hebt ervaren. Hier doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen. Team Vakgarage Prins Auto
Bedrijf met vakbekwaamheid voor defenders en kan je van op aan.
Beste Jos, Dank je wel voor je geweldige review! We zijn verheugd te horen dat je vertrouwen hebt in onze vakbekwaamheid voor Land Rover Defenders. We staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat je op ons kunt rekenen. Als je in de toekomst weer hulp nodig hebt, weet dan dat we er voor je zijn. Bedankt voor je vertrouwen!
Ben netjes te woord gestaan enz. Heb geen klachten of opmerkingen.
Beste Bas, Bedankt voor uw positieve feedback over uw bezoek aan onze garage! We zijn blij om te horen dat u tevreden was met de service die u kreeg. Het is ons streven om onze klanten altijd vriendelijk en professioneel te woord te staan, dus het doet ons goed om te weten dat dit bij u het geval was. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of weer onze hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Correct en Goed !
Duidelijker kan haast niet! Ontzettend bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!